Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 116

Domyślnie

no to czekaj, jak nic nie dostaniesz do konca tygodnia to pisz do supportu (tak pisali chlopaki z Nika na ich profilu na Google+)
    oni dzisiaj zaczeli mailing i sukcesywnie beda rozsylali info do uzytkownikow - tak pisali
    Ostatnio edytowane przez kichu ; 25-03-2013 o 21:58

Domyślnie

Dziękuję

Domyślnie

jeszcze krotki info odnosnie tematu

So two things: 1. we sent out an email a few months go asking our customers for permission to transfer their accounts over to Google. If you agreed to this, you're all set and should receive an email.

2. If you didn't get the email or if you didn't accept the transfer at that time, you will need to contact us at support.google.com/nikcollection so that we can register you and get you set up.
    i poprawka - wlasciwa dyskusja - toczy sie tu - zlego linka wkleilem
    https://plus.google.com/u/0/11299190...ts/dwJAcwuphTa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    A jak się skorzysta z coupon code, to nawet taniej.
    http://www.retailmenot.com/view/niksoftware.com

Zastanawiam się czy brać... Viveza 2 jest fajna, filtry w ramach Color Efex: "pro contrast" oraz "tonal contrast". Cena kusząca w każdym razie.
    Gdzie i kiedy trzeba wpisać kod? Doszedłem do strony z danymi karty i nie było pola na kod? Może przegapiłem? jak długo jest on ważny?

Domyślnie

za daleko

po kliknieciu 'buy now' na stronie nik, w kolumnie po prawej masz podsumowanie kwotowe zamowienia, a pod nim miejsce na wpisanie kodu i przycisk 'apply'

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    za daleko

po kliknieciu 'buy now' na stronie nik, w kolumnie po prawej masz podsumowanie kwotowe zamowienia, a pod nim miejsce na wpisanie kodu i przycisk 'apply'
    Dzięki, znalazłem. Ale w komplecie chyba nie ma HDR Efex Pro 2? Ściągnąłem sobie wersję próbną, zainstalowałem i... nie ma.

Domyślnie

Ja mam nową pełna i jest. Widac HDR Efex zarówno w Bridge jak i PS.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    Ja mam nową pełna i jest. Widac HDR Efex zarówno w Bridge jak i PS.
    Też znalazłem. Skurczybyk "schował się" w innym menu.

Domyślnie

a ja dzisiaj dostałem email z Google/Nik, że kupiłem ostatnio soft, i że teraz on jest tańszy, więc zwrócą mi część funduszy, a tak w ogóle to mogę pobrać cały pakiet bezpłatnie...zaraz to spróbuję zrobić...
    Jacek
    -------------------------------------------------------
    D850+D810 /N24-120/N70-200/N85 1.4/ N16-35 / N28

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów