no to czekaj, jak nic nie dostaniesz do konca tygodnia to pisz do supportu (tak pisali chlopaki z Nika na ich profilu na Google+)
oni dzisiaj zaczeli mailing i sukcesywnie beda rozsylali info do uzytkownikow - tak pisali
Szukaj
no to czekaj, jak nic nie dostaniesz do konca tygodnia to pisz do supportu (tak pisali chlopaki z Nika na ich profilu na Google+)
oni dzisiaj zaczeli mailing i sukcesywnie beda rozsylali info do uzytkownikow - tak pisali
Ostatnio edytowane przez kichu ; 25-03-2013 o 21:58
jeszcze krotki info odnosnie tematu
i poprawka - wlasciwa dyskusja - toczy sie tu - zlego linka wkleilemSo two things: 1. we sent out an email a few months go asking our customers for permission to transfer their accounts over to Google. If you agreed to this, you're all set and should receive an email.
2. If you didn't get the email or if you didn't accept the transfer at that time, you will need to contact us at support.google.com/nikcollection so that we can register you and get you set up.
https://plus.google.com/u/0/11299190...ts/dwJAcwuphTa
za daleko
po kliknieciu 'buy now' na stronie nik, w kolumnie po prawej masz podsumowanie kwotowe zamowienia, a pod nim miejsce na wpisanie kodu i przycisk 'apply'
Ja mam nową pełna i jest. Widac HDR Efex zarówno w Bridge jak i PS.
dziala git, ladny prezent od google![]()
a ja dzisiaj dostałem email z Google/Nik, że kupiłem ostatnio soft, i że teraz on jest tańszy, więc zwrócą mi część funduszy, a tak w ogóle to mogę pobrać cały pakiet bezpłatnie...zaraz to spróbuję zrobić...
Jacek
-------------------------------------------------------
D850+D810 /N24-120/N70-200/N85 1.4/ N16-35 / N28
Skontaktuj się z nami