wreszcie 4.4rc chodzi prawie jak 3.6, choć nie równo, bo czasem śmiga, a czasem się zamuli, ale pewnie zależy na którym dysku mam bazę. W każdym razie wreszcie mogę pracować i nie jest to wina mojego 5-cio letniego sprzętu![]()
Szukaj
wreszcie 4.4rc chodzi prawie jak 3.6, choć nie równo, bo czasem śmiga, a czasem się zamuli, ale pewnie zależy na którym dysku mam bazę. W każdym razie wreszcie mogę pracować i nie jest to wina mojego 5-cio letniego sprzętu![]()
Mam nadzieję, że masz rację i program będzie normalnie działał... Czas pokaże. Dziś będę go dalej testował.
skoro ja mogę na starym 5-ciu letnim sprzęcie, z wolnymi dyskami to już chyba nikt nie będzie narzekał. Ufff, dokończyć poprzedni sezon i czas z kompem do muzeum
![]()
Potwierdzam, że jest lepiej. Przedewszystkim mogę w końcu pracować na dwóch monitorach, nie wiesza się już LR co miało miejsce na wszystkich wcześniejszych począwszy od V. 4.0 do 4.3 bez względu na ilość RAM-u. Do przedwczoraj miałem 8 GB i się wieszał na 4.3, zwiększyłem do 16GB i dalej się wieszałręce mi opadły bo to nowy sprzęt. No i pojawił się 4.4 i jest OK
![]()
Również potwierdzam. Na moim leciwym sprzęcie widać znaczące przyspieszenie po przesiadce z 4.3 na 4.4 RC.
i ja od dwóch dni na 4,4 RC, jest zdecydowanie lepiej, nawet po obrobieniu kilkuset zdjęć w jednym ciągu.
Skontaktuj się z nami