Close

Strona 99 z 129 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 981 do 990 z 1283

Wątek: Lightroom 4

Domyślnie

wreszcie 4.4rc chodzi prawie jak 3.6, choć nie równo, bo czasem śmiga, a czasem się zamuli, ale pewnie zależy na którym dysku mam bazę. W każdym razie wreszcie mogę pracować i nie jest to wina mojego 5-cio letniego sprzętu

Domyślnie Lightroom 4

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Z poziomu programu nie da rady. Jedynie te wgrane samemu można kasować.
    Szkoda że się nie da. Zajmują dużo miejsca na ekranie a i tak z nich nie korzystam. Dziękuję za informację.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    wreszcie 4.4rc chodzi prawie jak 3.6, choć nie równo, bo czasem śmiga, a czasem się zamuli, ale pewnie zależy na którym dysku mam bazę. W każdym razie wreszcie mogę pracować i nie jest to wina mojego 5-cio letniego sprzętu
    Też testowałem wczoraj LR4.4rc. Niby jest ok ale boje się że podczas dłuższej pracy będzie to samo co na poprzednich wersjach. Na razie byłbym ostrożny z pisaniem że program został naprawiony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mplutek Zobacz posta
    Też testowałem wczoraj LR4.4rc. Niby jest ok ale boje się że podczas dłuższej pracy będzie to samo co na poprzednich wersjach. Na razie byłbym ostrożny z pisaniem że program został naprawiony.

Zrobiłem na nim wczoraj ponad 400 zdjęć. przedwczoraj miałem końcówkę ok 60 i podtrzymywalo go czasami ale materual ia baza na innym dysku więc przypuszczam idź po jego stronie wina.

Domyślnie

Mam nadzieję, że masz rację i program będzie normalnie działał... Czas pokaże. Dziś będę go dalej testował.

Domyślnie

skoro ja mogę na starym 5-ciu letnim sprzęcie, z wolnymi dyskami to już chyba nikt nie będzie narzekał . Ufff, dokończyć poprzedni sezon i czas z kompem do muzeum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta

Potwierdzam, że jest lepiej. Przedewszystkim mogę w końcu pracować na dwóch monitorach, nie wiesza się już LR co miało miejsce na wszystkich wcześniejszych począwszy od V. 4.0 do 4.3 bez względu na ilość RAM-u. Do przedwczoraj miałem 8 GB i się wieszał na 4.3, zwiększyłem do 16GB i dalej się wieszał ręce mi opadły bo to nowy sprzęt. No i pojawił się 4.4 i jest OK

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Również potwierdzam. Na moim leciwym sprzęcie widać znaczące przyspieszenie po przesiadce z 4.3 na 4.4 RC.

Domyślnie

i ja od dwóch dni na 4,4 RC, jest zdecydowanie lepiej, nawet po obrobieniu kilkuset zdjęć w jednym ciągu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    Sprzęt mam podobny, ( i5 750, dwa monitory, 16 gb ram w7 hp 64bit)lightroom chodzi stabilnie.
    Czy w7 hp 64bit to wersja Home Premium? We właściwościach Mój komputer- ile RAMu widzi system?
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Strona 99 z 129 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów