Czy ktoś słyszał że takie body może powstać ? Co sądzicie o tym systemie w ogóle ? Czy FF od Pentaxa narobiłoby zamieszania czy może takie body nigdy nie powstanie ? Jestem ciekaw co macie do powiedzenia![]()
Szukaj
Czy ktoś słyszał że takie body może powstać ? Co sądzicie o tym systemie w ogóle ? Czy FF od Pentaxa narobiłoby zamieszania czy może takie body nigdy nie powstanie ? Jestem ciekaw co macie do powiedzenia![]()
Przecież już powstało
Większość osób w tym dziale pewnie ma do powiedzenia, że DSLR FF to bardzo dziwny ruch w obecnych czasach i lepiej byłoby ukierunkować wysiłki w stronę evila FF. No ale na razie to wszystko wróżenie z fusów, pożyjemy, zobaczymy.
to be a rock and not to roll
a co to za body ?czytam teraz dużo o Pentaxie ale takiego ze zintegrowanym gripem nie widziałem
Mamiya + Sony
Moim zdaniem nie powstanie, ale może zrobią pełnoklatkowe 645 za jakiś czas.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
ten który pokazałeś kh29228 jednak nie zaistniał zbyt na rynku foto. Pytałem raczej czy jest szansa na konstrukcję porównywalną do d600 czy 6d. Gundrum chyba masz rację, Pentax z tego co czytam nie myśli o FF
Jak już Pentax pokaże FX to nie będzie to półka D600 a raczej D800 - jeżeli coś w ogóle pokażą. A tak obstawiam ze będzie bezlusterkowiec FX![]()
pentax 67D to by było dopiero coś![]()
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
niestety, pentax jest na równi pochyłej, i stacza się z roku na rok.
Skontaktuj się z nami