Close

Strona 371 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2713213613693703713723733814214718711371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 701 do 3 710 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    ... Chętnie bym się udał w taką podróż...
    Nie Ty jeden...

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

N to teraz nie wypada odmówić
    .

Domyślnie

+1
    A co do kolorów - te serwowane przez Mariusza z Nexa są super, ale w zestawieniu z D700 jednak ten drugi wygrywa. Po prostu wow. Nie wiem jaki masz ten wejściowy presecik do LR, ale robi cuda.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Wrzuciłem na szybko, bez specjalnego przebierania, zdjęcia na fejsa, mam nadzieję, że będą dostępne bez logowania. Co do opisu tego materiału, trochę nie czuję się na siłach, a i to co zwiedziłem było po prostu zwykłą ofertą biura, więc nie ma co się specjalnie powtarzać.

Zdjęcia są ze sprzętu "nieużywalnego" padaki 28-300G, świecącego 50/1.4d, E16 z wyrokiem śmierci z Optycznych oraz konwertera który przecież działać dobrze nie może, bo takie są prawa fizyki.

Nepal
    http://www.facebook.com/media/set/?s...1&l=4d276cf715

Indie
    http://www.facebook.com/media/set/?s...1&l=c2f0ead53b

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Dziękuję.
    Fotosy są dostępny bez logowania, co jest dla mnie krytycznym warunkiem.
    No stracisz trochę, że nie naklikam Ci lajków, ale zyskasz na tym, że spędzę dziś wieczór przy Twoich fotosach.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

co do kolorów to jest takie łacińskie porzekadło De gustibus et coloribus...
    Völkchlor

Domyślnie

Dołożę swoje 3 grosze:
    Panie Mariuszu Jarocki, niektóre z Pana zdjęć są tak rewelacyjne, że aż krzyczą o publikację gdzie indziej i wydanie w formie albumowej.
    Proszę, nie bądź hipokrytą i przestań się krygować.
    Naprawdę są świetne.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Dzięki, do zdjęć jeszcze wrócę wieczorem- bo warto, przypominają zdjęcia McCurrego.
    A tak osobiście, to jesteś niesamowity zglądacz, nie przeoczysz żadnego okienka, detalu, odbicia, kawałka lustra na którym można zbudować kadr
    Świetne prace...
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Dzięki wszystkim za uznanie, ale - powtórzę się i nie traktujcie tego jako krygowanie się - tam nie da się nie zrobić fajnych zdjęć.

Można powiedzieć (w niezmiernie dużym uproszczeniu), że na wycieczkę tę pojechałem sprzedawszy trochę fotowypasów (nawet się jeden trafił jednemu z przedmówców - Tomkowi ). One naprawdę są zbędne. Tam wszystko gra, wszystko pasuje, wszystko ma nieprzeciętną wartość optyczną. Tylko nieco inaczej rozumianą niż crop 400% i tablice testowe.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Mariusz, nie bede sie powtarzal, ale musze Super fotki. Jak Ty robisz te kolory? Jakis workflow bys napisal
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Strona 371 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2713213613693703713723733814214718711371 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów