Czy dymają naiwnych? Tak czytam i czytam i coraz bardziej wątpię w wersję Black za takie pieniądze.
Szukaj
Czy dymają naiwnych? Tak czytam i czytam i coraz bardziej wątpię w wersję Black za takie pieniądze.
Jak sie sprawuje. Chociaz, nie ukrywam, ze wybralem juz GP3Black, bo nie podoba mi sie w Sony brak akcesoriow (do GP jest mnostwo: i oryginalow i podrobek) oraz kosmiczne ceny na bzdety typu szelka czy szybkozlaczka. Ale sony jest z tego znane, ze winduje ceny akcesoriow. Najgorsze jest to, ze ciezko jest kupic w PL GP3Black na fakture z polska gwarancja.
Ostatnio edytowane przez docxxx ; 03-03-2013 o 22:05
Generalnie nie mam zastrzeżeń poza prądożernością. Jeden dzień zabawy z włączonym Wi-Fi na nartach pochłonął dwie baterie w kamerze i rozładował pilota prawie do zera. Minusem jest jeszcze parusekundowy lag przy podglądzie przez aplikację na smartfona.
Wbrew opiniom, kamera nie zawiesza się. Jednak zaraz po kupnie robiłem ręczny (przez plik update.zip) update firmware'u. Z jakości video jestem zadowolony, tylko ja się nie bawiłem dotąd na ustawieniach Protune.
A gdzie kupiles?
jak masz jakies pytania, bądź chciałbys filmiki z tegoż cuda to wal na PW
kolega ma kupioną we Wrocku z krajowa gwarancja. Z monitorkiem chyba 2300 wyszło
wszystko fajnie,ale baterie mam lepszą w budziku. Poza tym podoba mi się WB i możliwość korygowania potem na kompie przy obróbce. Co do jakości nagrywania to tu się nie przyczepie, możliwe że dla kogoś kręci tak sobie, ale ja dla mnie jest mega
.
Ja potrzebuje po prostu Black, bez monitorka. Podaj namiary na sklep.
TU np dostaniesz normalnie na f-re itd.
Wychowany na Fuji...
Obecnie - "jedną nogą" w Nikonie... =]
ja kupowałem w winmar.pl.
Ja ściągałem z USA.
Skontaktuj się z nami