Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Domyślnie

Czy dymają naiwnych? Tak czytam i czytam i coraz bardziej wątpię w wersję Black za takie pieniądze.

Tormentor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Czaję się na GoPro 3 Black ze względu na wysokie FPS. Czy ktos posiada kamerkę GoPro i moze napisac kilka słów?
    A co konkretnie chcesz wiedzieć?

Domyślnie

Jak sie sprawuje. Chociaz, nie ukrywam, ze wybralem juz GP3Black, bo nie podoba mi sie w Sony brak akcesoriow (do GP jest mnostwo: i oryginalow i podrobek) oraz kosmiczne ceny na bzdety typu szelka czy szybkozlaczka. Ale sony jest z tego znane, ze winduje ceny akcesoriow. Najgorsze jest to, ze ciezko jest kupic w PL GP3Black na fakture z polska gwarancja.
    Ostatnio edytowane przez docxxx ; 03-03-2013 o 22:05

Tormentor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Jak sie sprawuje.
    Generalnie nie mam zastrzeżeń poza prądożernością. Jeden dzień zabawy z włączonym Wi-Fi na nartach pochłonął dwie baterie w kamerze i rozładował pilota prawie do zera. Minusem jest jeszcze parusekundowy lag przy podglądzie przez aplikację na smartfona.

Wbrew opiniom, kamera nie zawiesza się. Jednak zaraz po kupnie robiłem ręczny (przez plik update.zip) update firmware'u. Z jakości video jestem zadowolony, tylko ja się nie bawiłem dotąd na ustawieniach Protune.

Domyślnie

A gdzie kupiles?

Domyślnie

jak masz jakies pytania, bądź chciałbys filmiki z tegoż cuda to wal na PW

kolega ma kupioną we Wrocku z krajowa gwarancja. Z monitorkiem chyba 2300 wyszło

wszystko fajnie,ale baterie mam lepszą w budziku . Poza tym podoba mi się WB i możliwość korygowania potem na kompie przy obróbce. Co do jakości nagrywania to tu się nie przyczepie, możliwe że dla kogoś kręci tak sobie, ale ja dla mnie jest mega .
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Ja potrzebuje po prostu Black, bez monitorka. Podaj namiary na sklep.

Domyślnie

TU np dostaniesz normalnie na f-re itd.
    Wychowany na Fuji...

Obecnie - "jedną nogą" w Nikonie... =]

Domyślnie

ja kupowałem w winmar.pl.
    Zeiss (N)Ikon www.grenlandia2010.pl
    Pozdrawiam
    Adam

Tormentor
    Gość

Domyślnie