Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Wczoraj myslalem, ze po prostu rozj... GP3. Po prostu rozpier... Pojechalem 150 km na mecz Turowa Zgorzelec ze Stelmetem specjalnie po to, aby GP3 nagrac fajne akcje spod tablicy. Skonfigurowalem kamere, sprawdzilem 3 razy i podczepilem pod kosz. Na 1.20h przed meczem zawiesila sie. Doslownie na kilkanascie minut przed rozpoczeciem spotkania koszykarze zeszli na chwile do szatni, a ja wykorzystujac okazje, ze komisarz zawodow rozmawial z kims i stal plecami do boiska, przynioslem drabine, wlazlem na nia i zresetowalem GP, bo sie zawiesila. Ufff, odetchnalem z ulga... Na 30minut, bo to gowno zawiesilo sie przed samym meczem. Myslalem, potem ze doslownie rozwale ja o ziemie. 300-kilometrowa wycieczka z GP. Super!
    ps. Zaznaczam jednak, że podczepialem ja wczesniej tez u siebie, w Zielonej Gorze, i nie bylo problemu. Tylko to ja uratowalo.
    Witam. Mam 2 kamer gp3 . Tez mialem ten sam problem. Wgralem nowy soft, nie uzywam wifi ( bo zauwazylem, ze wlaczone sprawia klopoty) . Chodza 24 h na dobe i jest Ok. Uzywam do Timelapse.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    Nie jesteś sam: http://emtb.pl/forumo/Thread-Gopro-3...frozeen-screen. Jakieś rozwiązanie jest podane, ale czy u Ciebie zadziała...
    Ja z powodu zawieszania sie i slabej baterii nie zdecydowalem sie na zmiane 2 na 3.
    I, o ile mi wiadomo, nie ma rozwiazania na wieszanie sie - co wiecej, setki (tysiace?) ludzi juz nie "odwiesilo" swojej kamerki...
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Co ciekawe, kamera zawiesila sie, a ja ciagle bylem w hali i sygnal byl. Przedtem podpinalem kamerke u siebie na 2h przed meczem, jechalem do domu (!), wracalem i nie bylo problemu, bo nawiazywalem polaczenie.
    Po tej pierwszej zwiesze widze, ze z kamera jest cos nie tak, np. caly czas pokazuje stan naladowania 2 x dluzszy, mimo ze mam odpiety BacPac. Ba, sam BacPac nie chce sie ladowac w ladowarce USB, chyba ze zmienie kabel na inny (sic!).
    Powoli trace cierpliwosc. Oczywiscie soft wgrany od razu po wyjeciu GP z pudelka.

Domyślnie

Jesli masz z PL dystrybucji, to wymieniaj na nowa.
    Czym predzej.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Kurcze, myślałem, że te GoPro, które z założenia są do extremalnych zadań to jednak są niezawodne... A tu lipa jakaś...

Domyślnie

Nie chce tutaj od razu wydawac wyroku, bo mi sie nigdy nie zawiesia, tzn. jak na razie tylko raz, ale pomnozcie sobie to wkurzenie * 300km i wyjdzie Wam w****... na maxa.
    Co najsmieszniejsze, mialem budzet na D800, ale powiedzialem ze zepsutego sprzetu nie kupuje i wydalem czesc kasy na GP3 + osprzęt

No dobra, tu sie nie ma z czego smiac, bo znacie moje podejscie

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów