Szukaj
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Co ciekawe, kamera zawiesila sie, a ja ciagle bylem w hali i sygnal byl. Przedtem podpinalem kamerke u siebie na 2h przed meczem, jechalem do domu (!), wracalem i nie bylo problemu, bo nawiazywalem polaczenie.
Po tej pierwszej zwiesze widze, ze z kamera jest cos nie tak, np. caly czas pokazuje stan naladowania 2 x dluzszy, mimo ze mam odpiety BacPac. Ba, sam BacPac nie chce sie ladowac w ladowarce USB, chyba ze zmienie kabel na inny (sic!).
Powoli trace cierpliwosc. Oczywiscie soft wgrany od razu po wyjeciu GP z pudelka.
Jesli masz z PL dystrybucji, to wymieniaj na nowa.
Czym predzej.
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Kurcze, myślałem, że te GoPro, które z założenia są do extremalnych zadań to jednak są niezawodne... A tu lipa jakaś...
Nie chce tutaj od razu wydawac wyroku, bo mi sie nigdy nie zawiesia, tzn. jak na razie tylko raz, ale pomnozcie sobie to wkurzenie * 300km i wyjdzie Wam w****... na maxa.
Co najsmieszniejsze, mialem budzet na D800, ale powiedzialem ze zepsutego sprzetu nie kupuje i wydalem czesc kasy na GP3 + osprzęt
No dobra, tu sie nie ma z czego smiac, bo znacie moje podejscie![]()
Skontaktuj się z nami