Szukaj
JA sprawdziłem tylko wersję demo, neizłe narzędzie, ale pieniędzy nie wydam, za drogie jak dla mnie.
Nie obrazcie sie, ale ten watek zgubil konstruktywne spojrzenie na Lightrooma. Bez sensu sie spierac o *******y. Latwo sie pisze o wadach ...
.................................................. .................................................. ............
www.greniuk.com
A nie zamula Ci po 20-30 zdjęciach (zwiechy, artefakty na ekranie, zamrożenie suwaków)? Napisz proszę jak technicznie odchudzić LR- wystarczy wyciąć/ usunąć te moduły z katalogu z LR?
---
Do pozostałych- ile GB macie wpisane w Camera Raw Cache? Może trzeba wymienić SSD 128GB na HDD min. 500GB i ustawić ten cache na 200GB jak wyczytałem w necie?
D700, N24D, N35D, N85D, S150
A jakie to ma znaczenie, ile kosztowała poprzednia wersja, albo czy w tej cenie jest coś sensowniejszego?
To, że lightroom to najlepiej wydane 500 zł na tego typu soft, nie jest żadnym argumentem, jak się nie chce wydać 500 zł na tego typu soft. Zwłaszcza, że jest ViewNX i np. gimp, co może być zupełnie wystarczające.
Pytanie: czy pracując na dwóch monitorach można ustawić na głównym, w module "develop", widok miniaturek w miejscu gdzie jest pokazywane aktualnie obrabiane zdjęcie? Skoro mam pełnoekranowy podgląd na drugim monitorze nie potrzebuję go na głównym, a miniaturki pozwoliłyby mi na szybszą nawigację. Albo zostawić pasek z miniaturkami na dole, a ekran wypełnić narzędziami zamiast przewijać je na pasku z prawej?
FujiLove again and again...
Skontaktuj się z nami