Szukaj
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
bardzo piękne kolory![]()
Człowiek całe życie się uczy...
Cała seria wymiata![]()
jeszcze 2 z wczorajszej sesji... jednak mleko do kropel jest cudowne... nie doceniłem.
Przypadek sprawia ze kazda fotka jest inna choc czasem wydaja sie podobne... Wczoraj poprobowalem krople z 2 źródeł oraz na sam koniec czyste mleko... czy warto bylo marnowac litr mleka? chyba warto.
24.
25.
25 uzyskałem 2 podobne fotki tyle ze na drugiej zamiast gornego rozbryzgu pozostała sama kropla. Wstawiłem te bo uważam , że lepsza.
Pozdr.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Masakra, 25 z daleka wygląda jak laska w kapeluszy tzn. czapce, berecie-nie ważne, zgon
Mistrzostwo 1-sza klasa. pozdro
bardzo fajne takie inne niż to co można wszędzie spotkać
Rewelacja!
Ciekawy jestem, czy migawkę wyzwalasz na wyczucie (i może seriami), czy masz jakieś specjalne urządzenie z czujnikiem do tego. Jeśli strzelasz na wyczucie, to ciekawy jestem jaki proent zdjęć jest trafionych.
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Nikon 1800 (s)
Wieli szacun!!!
Takie pytanie techniczne - kropelki puszczane grawitacyjnie, czy jakieś ciśnienie? I jeszcze jedno - czym sterujesz i jakie elektrozawory używasz?
mistrzostwo świata,brawo!!!
Skontaktuj się z nami