Szukaj
Świetny secik, nic tylko pogratulowaćWszystkie rewelka, ale 7-ka z tą "perełką" jest fantastyczna.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
oryginalny nie będę - jest pięknie !!!
mógłbyś zdradzić więcej szczegółów co de technikaliów fotografowania
bo exify sa interesujące
W sumie nie wiem co napisac... obiektyw to Sigma 150 2.8 OS, aparat albo D800 albo D700 (ostatnio wole d700 bo i pliki sie szybciej obrabia i w sumie - przy tego typu foto nie potrzeba mi obrazka d800) - przyslona 16 i wiecej, czas BULB + podniesione lustro, + statyw i wężyk spustowy. 2-3 flesze YongNuo 560 II (dopiero niedawno je odkrylem a do foto "studyjnego" jak znalazl. Kolorowe żelowe nakładki na flesze z folii swiatel scenicznych, chemia barwiąca zywnosc , wode, mleko..... a do tego cierpliwosc cierpliwosc i cierpliwosc.. Są dni ze nic mi nie wychodzi i daje sobie spokój, a sa dni kiedy zdjec mam aż za duzo i sam nie wiem ktore brać.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Widze ze stosujesz czasy po 1 sek lub 2 sek, ja do tej pory stosowalem czasy 1/200 i efekt osiągalem pojedynczej kropli
Jak osiągnąć uzyskany efekt na zdjęciach np 10 lub 12. Możesz zdradzić sposób puszczania kropel na podanych zdjeciach. Czy po odbiciu kropli od tafli wody nastepuje szybkie wypuszczenie kolejnej kropli żeby moment zderzenia był w powietrzu, aby otrzymać ten efekt
FujiFilm X10, Manfrotto mt190XPRO3, Pixel King Pro+X
Krople puszczane seriami. To nie czas zamraza krople tylko flesz....
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Piękna jakość! Doskonale uchwycona dynamika (może to brzmi jak masło maślane, ale niektóre aż tętnią!)
Ciekawe ustawienia. Zachęcające bardzo do podjęcia własnych kroków w tym kierunku.
Pozdrawiam! =]
Ale czarujesz te krople
Świetnie Ci to wychodzi, brawo![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Ciężko wybrać konkretne, każde jedno na swój sposób wybitne, artystyczne. Piękne zdjęcia.
D600, D7000 | N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8G, Samyang 8mm, Tokina 11-16 2.8, SB-600, SB-900
http://ozim.pl
Skontaktuj się z nami