Close

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 166

Wątek: kroplowo

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za opinie. Udaje mi sie pomału opanować proporcje mieszanki gumy i wody wiec podobne zawijasy i rozbryzgi moge otrzymywać z transparentmych płynów..

19.

20.

21.

22.

23.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

bardzo piękne kolory
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

jeszcze 2 z wczorajszej sesji... jednak mleko do kropel jest cudowne... nie doceniłem.

Przypadek sprawia ze kazda fotka jest inna choc czasem wydaja sie podobne... Wczoraj poprobowalem krople z 2 źródeł oraz na sam koniec czyste mleko... czy warto bylo marnowac litr mleka? chyba warto.

24.

25.

25 uzyskałem 2 podobne fotki tyle ze na drugiej zamiast gornego rozbryzgu pozostała sama kropla. Wstawiłem te bo uważam , że lepsza.

Pozdr.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Masakra, 25 z daleka wygląda jak laska w kapeluszy tzn. czapce, berecie- nie ważne, zgon Mistrzostwo 1-sza klasa. pozdro

Domyślnie

bardzo fajne takie inne niż to co można wszędzie spotkać

Domyślnie

Rewelacja!
    Ciekawy jestem, czy migawkę wyzwalasz na wyczucie (i może seriami), czy masz jakieś specjalne urządzenie z czujnikiem do tego. Jeśli strzelasz na wyczucie, to ciekawy jestem jaki proent zdjęć jest trafionych.
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    Rewelacja!
    Ciekawy jestem, czy migawkę wyzwalasz na wyczucie (i może seriami), czy masz jakieś specjalne urządzenie z czujnikiem do tego. Jeśli strzelasz na wyczucie, to ciekawy jestem jaki proent zdjęć jest trafionych.
    Wigi, na szczescie nie seriami Inaczej pewnie już miałbym migawke do wymiany. Mam co prawda IR sensor ale nie uzywam ostatnio, wole ustawić odpalenia flesza z opóźnieniem.
    Nikon 1800 (s)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Legnica/dolnośląskie

Domyślnie

Wieli szacun!!!
    Takie pytanie techniczne - kropelki puszczane grawitacyjnie, czy jakieś ciśnienie? I jeszcze jedno - czym sterujesz i jakie elektrozawory używasz?

Domyślnie

mistrzostwo świata,brawo!!!

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów