Close

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 166

Wątek: kroplowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Krople puszczane seriami. To nie czas zamraza krople tylko flesz....
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Piękna jakość! Doskonale uchwycona dynamika (może to brzmi jak masło maślane, ale niektóre aż tętnią!)
    Ciekawe ustawienia. Zachęcające bardzo do podjęcia własnych kroków w tym kierunku.

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Nie potrafie ostatnio skleic płynu z gumą guar więc dzisiaj będzie mlecznie...

14.

15.

16.

17.

18.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Ale czarujesz te krople
    Świetnie Ci to wychodzi, brawo
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Ciężko wybrać konkretne, każde jedno na swój sposób wybitne, artystyczne. Piękne zdjęcia.
    D600, D7000 | N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8G, Samyang 8mm, Tokina 11-16 2.8, SB-600, SB-900
    http://ozim.pl

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za opinie. Udaje mi sie pomału opanować proporcje mieszanki gumy i wody wiec podobne zawijasy i rozbryzgi moge otrzymywać z transparentmych płynów..

19.

20.

21.

22.

23.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

bardzo piękne kolory
    Człowiek całe życie się uczy...

Domyślnie

jeszcze 2 z wczorajszej sesji... jednak mleko do kropel jest cudowne... nie doceniłem.

Przypadek sprawia ze kazda fotka jest inna choc czasem wydaja sie podobne... Wczoraj poprobowalem krople z 2 źródeł oraz na sam koniec czyste mleko... czy warto bylo marnowac litr mleka? chyba warto.

24.

25.

25 uzyskałem 2 podobne fotki tyle ze na drugiej zamiast gornego rozbryzgu pozostała sama kropla. Wstawiłem te bo uważam , że lepsza.

Pozdr.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Masakra, 25 z daleka wygląda jak laska w kapeluszy tzn. czapce, berecie- nie ważne, zgon Mistrzostwo 1-sza klasa. pozdro

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów