Close

Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 166

Wątek: kroplowo

Domyślnie

jestem nowy na forum choc od dluzszego czasu czytam opinie i podziwiam fotki, zwlaszcza takie perfekcyjne.Sa boskie.rewelacja. a tak poza tematem czy moglby mi ktos wyjasnic jak wstawic fote na forum,bo z komputra jestem cienki(w szkole byly liczydla) i nijak mi to nie wychodzi...z gory dzieki za wyrozumialosc i pomoc.

Domyślnie

W FAQ masz wszystko wytłumaczone.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Celeborn Zobacz posta
    W FAQ masz wszystko wytłumaczone.
    dzieki

Domyślnie

Z doświadczeniem się nie wygra. Zdjęcia jak obrazy jakiegoś Picassa. I weź tu chłopie się do czegosś przyczep... żart

Domyślnie

kilka z ostatniego tygodnia:

42.

43.

44.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

i taki bonus z ciut inna zabawą woda i srodkami kolorowymi

45
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Piekne fotki.jestem pelen podziwu.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jarek78 fenomenalna fotografia, można wiedzieć jak zrobiłeś to zdjęcie? skąd dymi i co to za różowe cuda się unoszą

Domyślnie

To nic nie dymi.. to nadal zabawy wodą i farbami akrylowymi, barwnikami spozywczymi, guma guar i innymi .. .. podpowiedz - zdjecie odwrocone 180o. różeowego było ciut więcej wiec przeedytowałem troche - przyznaje bez bicia.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Jarek78 genialne, te różowe dodatki wyglądają jak mentosy które wpadły do napoju gazowanego i eksplodowały
    Jest to jedno z ciekawszych zdjęć jakie widziałem, i dopiero jak mi podpowiedziałeś to zrozumiałem o co tu chodzi.

jak można znaleźć informacje o tych barwnikach i tej technice?

ps. dzięki za podpowiedz

Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów