Close

Strona 93 z 272 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 921 do 930 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    No to proponuję zobaczyć jak wygląda kreskówka na LCD i poprawnie wyregulowanej plazmie. Niebo a ziemia.
    wyciagam armaty i bede bronil LCD
    u mnie kreskowki bardzo dobrze a tv mam taki http://poznan.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ444847604

mam go ponad 2 lata i porównywałem go z Panasonikiem plazma, wybrałem Sony LCD skladanyy chyba nawet w Polsce
    monitory do obróbki zdjęć tez sa LCD,
    zgodzę sie ze większość LCD jest przereklamowanych i odbierają katastroficznie, jak kupowałem swoj to sprawdzałem go nie na dvd tylko jak sobie radzi przy analogowym sygnale

o dopiero zobyczylem ile stracilem, dalem 2 x tyle
    Ostatnio edytowane przez .:Gerard:. ; 23-01-2013 o 23:09

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    wyciagam armaty i bede bronil LCD
    A to bitwa jakaś?

Kluczowe jest pierwsze słowo.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

A to bitwa jakaś?

Domyślnie

no, tylko że za monitor 30" zapłaciłem 1.5 raza tyle co za plazmę 65".
    To jest następny "dział" co się komu podoba i trudno narzucić jednoznacznie; ja zdecydowanie wolę jako telewizor plazmę; a że już Pioneer już się nie bawi w nie, to został Panasonic.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    trudno narzucić jednoznacznie
    W ogóle się nie da. Ludzie kupują imitacje i nawet nie widzą, że rzecz ma upośledzoną swoją podstawową funkcję. Dotyczy każdej dziedziny. I nawet nie można tego powiedzieć głośno bo się obrażają i/lub rozpoczyna się tyrada argumentów na temat słuszności wyboru.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Tom01 w wielu sprawach się z tobą zgadzam tylko nie poruszaj tematu telefonu . Coraz większe badziewie się produkuje a ludzie i tak się tą tandetą podniecają
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deep Zobacz posta
    Tom01 w wielu sprawach się z tobą zgadzam tylko nie poruszaj tematu telefonu .
    ... i ekspresu do kawy...
    (jak pamiętam tamtą dyskusję, którą w końcu i tak przestałem śledzić)

Domyślnie

W ogóle się nie da. Ludzie kupują imitacje i nawet nie widzą, że rzecz ma upośledzoną swoją podstawową funkcję. Dotyczy każdej dziedziny. I nawet nie można tego powiedzieć głośno bo się obrażają i/lub rozpoczyna się tyrada argumentów na temat słuszności wyboru.
    ja wiem, że Ty masz dużą wiedzę na powyższe tematy, tylko nie umiesz tego nieraz odnieść do rzeczywistych potrzeb usera,
    jak się czyta Twoje porady w stylu: "czym dojeżdżać do pracy?" a Twoja odpowiedź brzmi w stylu:"...złociutki mój, poniżej Porsche to się nawet nie wygłupiaj"
    to się nie dziw, że (jak to nazwałeś) userzy obrażają się na Ciebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    ja wiem, że Ty masz dużą wiedzę na powyższe tematy, tylko nie umiesz tego nieraz odnieść do rzeczywistych potrzeb usera,
    jak się czyta Twoje porady w stylu: "czym dojeżdżać do pracy?" a Twoja odpowiedź brzmi w stylu:"...złociutki mój, poniżej Porsche to się nawet nie wygłupiaj"
    He, he... pewnie ja też mam upośledzoną którąś funkcję, ale przekroczenie pewnej granicy widzę tak:
    "Mam Fiata 126p. Interesuje mnie:
    a) wjazd na Mount Everest,
    b) rajd Paryż-Dakkar,
    c) przeróbka na łódź podwodną.
    PS. I aby to dużo nie kosztowało. "

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    no, tylko że za monitor 30" zapłaciłem 1.5 raza tyle co za plazmę 65".
    To jest następny "dział" co się komu podoba i trudno narzucić jednoznacznie; ja zdecydowanie wolę jako telewizor plazmę; a że już Pioneer już się nie bawi w nie, to został Panasonic.
    Tadziu ja nie mam nic przeciwko Plazmie ja tylko biedny i bezbronny chciałem bronic LCD

Strona 93 z 272 PierwszyPierwszy ... 43839192939495103143193 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów