Close

Strona 314 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2142643043123133143153163243644148141314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 131 do 3 140 z 23962

Wątek: Sony NEX

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Naleśnik 20mm jak mamy 16mm - ciekawe.... chyba, że od razu do stosowania z ECU.... ale tak to trochę blisko jeden drugiego...

a tak jeszcze poza konkurencją... pisałeś co prawda, że chciałeś nex6, a co myślisz o nex7, skoro leżał tuż obok.
    Pytam z ciekawości, na razie nie myślę o zmianie.
    Ostatnio edytowane przez matys ; 22-01-2013 o 23:13
    .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

ja bym chciał naleśnika 10-12mm To by było to 2.8 by było idealnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Naleśnik 20mm jak mamy 16mm - ciekawe.... chyba, że od razu do stosowania z ECU.... ale tak to trochę blisko jeden drugiego...
    E, jest ok. Może nie dla mnie, ale dla minimalistów jednolensowych akurat. Aby był co najmniej f2.8 i z to używalnym. Pewnie tylko będzie jak u samsunga czy w E16-50 - do softowej korekcji.

Po prostu E16 przechodzi do historii: sens jego istnienia przy E16-50 jest taki sobie. Zastąpi go E20, dla bardziej majętnych E35 - to będzie nowy support kita.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    No komuś tu się chyba w d...e poprzewracało... to przyjedź i mi odśnież obejście, motyla noga...
    Mariusz, nie daj się prosić. Łopata w dłoń i do dzieła
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Mariusz, zrób zdjęcie śniegu w negatywie niby mała zmiana, ale jednak spełnisz wymagania...

no sorry - tak jakoś mnie naszło.
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Mariusz, nie daj się prosić. Łopata w dłoń i do dzieła
    Robiłem to dzisiaj o piątej rano...

Obiecuję porobić, specjalnie dla Ciebie, jutro jakieś pstryki.

Wypowiem tu dziwną, w gruncie rzeczy dość nietrzymającą się kupy opinię (wstępną, rzecz jasna) - ECU nie psuje E16. Ostrość, mikrokontrast wydają się zachowane - wiadomo, to trudno zmierzyć przy innym kącie widzenia, ale nie mam wrażenia degradacji obrazu.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Powiem Wam dziwną, w gruncie rzeczy dość nietrzymającą się kupy opinię (wstępną, rzecz jasna) - ECU nie psuje E16. Ostrość, mikrokontrast wydają się zachowane - wiadomo, to trudno zmierzyć przy innym kącie widzenia, ale nie mam wrażenia degradacji obrazu.
    Kto ma taką opinię? Wg testów tabelkowych wychodzi że tylko odrobinę pogarsza narożniki, a reszta parametrów prawie bez zmian (a czasem na plus nawet:P). Więc masz w 100% dobre odczucia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Kto ma taką opinię? Wg testów tabelkowych wychodzi że tylko odrobinę pogarsza narożniki, a reszta parametrów prawie bez zmian (a czasem na plus nawet:P).
    Tego nie chciałem pisać (że mam nawet wrażenie poprawy) bo to już by była herezja prawie... ale... przy niektórych kadrach - mam...

Domyślnie

Musi być poprawa, skoro Ecu1 ma tak na oko z 10x więcej szkła w sobie
    Nex7 chwilę się bawiłem, ale bez ekscytacji. Wybrałem i wolę 6.
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Nie Ty jeden, jak szukałem informacji przed zakupem ECU to na forach miewali też takie domniemania E16 i ecu zostały zaprojektowane razem więc nic dziwnego że wspólnie dobrze działają.

Strona 314 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2142643043123133143153163243644148141314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów