Close

Strona 22 z 74 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 734

Wątek: Nowy Fuji X-E1

Domyślnie

Tak z ciekawości, jest jakiś dobry soft klasy LR który poprawnie demozaikuje RAWy z X-Transów?

Domyślnie

Klasy LR nie wiem, ale z tych dobrych jest Capture One
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Silkipix 5 lub Raw Photo Processor - ten ostatni jest czad ... mozn technicznie mówiąc używać go za darmo - ja wpłaciłem 10$ temu Rosjaninowi i mam tez jako wtyczkę do LR i obsługa wielu rdzeni

http://www.fujirumors.com/comparing-...-one-silkypix/

Domyślnie

Paru rzeczy zabraknie w tych aktualizacjach: http://www.fujirumors.com/leaked-x-e...ased-tomorrow/
    X-T10: xf 35f2, xf90
    D600:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    Silkipix 5 lub Raw Photo Processor - ten ostatni jest czad ... mozn technicznie mówiąc używać go za darmo - ja wpłaciłem 10$ temu Rosjaninowi i mam tez jako wtyczkę do LR i obsługa wielu rdzeni
    Zaraz, zaraz... Chcesz powiedzieć, że nie wychodząc poza Lightrooma mogę mieć rawy zdemozaikowane przez silnik RPP, ale całą pozostałą obróbkę mogę zrobić w LR?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb | ig

Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Zaraz, zaraz... Chcesz powiedzieć, że nie wychodząc poza Lightrooma mogę mieć rawy zdemozaikowane przez silnik RPP, ale całą pozostałą obróbkę mogę zrobić w LR?
    wybierasz w LR - zewnętrzny edytor - podobnie jak Silver Efex czy inne takie ... otwiera sie w nowym okienku

http://www.raw-photo-processor.com/RPP/Overview.html

Domyślnie

wybierasz w LR - zewnętrzny edytor - podobnie jak Silver Efex czy inne takie ... otwiera sie w nowym okienku
    Ale to wyjście się tak integruje, nie wejście...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Miasto
    Mauretania

Domyślnie

zgadza się ..... ale ja ogólnie mam inny workflow ... jesli ktos jest zainteresowany w instrukcji jest to dobrze opisane

Domyślnie

zgadza się ..... ale ja ogólnie mam inny workflow ... jesli ktos jest zainteresowany w instrukcji jest to dobrze opisane
    Tzn. ręcznie demozaikujesz rawy do tiffów, a te obrabiasz w lr?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 22 z 74 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów