Close

Strona 21 z 74 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 734

Wątek: Nowy Fuji X-E1

Zbanowany
    Miasto
    Semblable à Paris

Domyślnie

Chers Messieurs ! Fujifilm X100s Il s'agit d'un excellent appareil photo. Acheter pour le plaisir.

mackaron
    Gość

Domyślnie

Ja tam poczekam, niech inni testują

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Konrad tylko z tego co pokazują MTF czy sample masz lepiej ... ale trzeba zaczekać jak będzie w sprzedaży i wystawione zostaną realne sample z tego boostera

... a x100s - może uda mi się mieć go szybciej do testów ...
    Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 15-01-2013 o 16:09

mackaron
    Gość

Domyślnie

koniecznie na ptakach potestuj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raider Zobacz posta
    Z podwyższonym zakresem dynamiki, czy opcja wyłączona? Nieźle to wygląda..
    Zakres dynamiki nastawiony na AUTO 100 - czyli niezbyt rozszerzony. Juz ktos tu na forum pisal, ze nawet jpgi z fuji sa jak z gumy - ja to potwierdzam. Mam porownanie z D700 - spora przewaga Fuji. Jak dodasz do tego perfekcyjny silnik do przetwarzania jpg, swietne kolory, bardzo dobra ostrosc (brak filtra AA) i prawie bezbledny balans bieli, to D700 idzie na emeryture Oczywiscie ten aparat ma swoje ograniczenia, mianowicie do dluzszej pracy niezbyt wygodny no i AF pozostawia wiele do zyczenia... do sportu lub wesel raczej przeprosilbym sie z D700 ale na szczescie fotografuje jedynie dla przyjemnosci a wlasnie X-E1 daje ogromna radoche z fotografowania. Dzisiaj dotarla do mnie przejsciowka do Nikkorow i zaczyna sie zabawa!

Cytat Zamieszczone przez mjr Zobacz posta
    Witek.K, sam się bardzo zastanawiam na takim zestawem ja ty masz.
    Napisz mi jak z szybkością i celnością AF?
    Można ustawić na AF C-iągły i jak się sprawdza w ruchu, np biegnącego psa, czy zjeżdżających dzieci z górki?
    Odpowiedz jest wlasciwie powyzej, AF-C mozna raczej zapomniec

cocu77
    Gość

Domyślnie

pasuje przecież

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Zakres dynamiki nastawiony na AUTO 100 - czyli niezbyt rozszerzony. Juz ktos tu na forum pisal, ze nawet jpgi z fuji sa jak z gumy - ja to potwierdzam. Mam porownanie z D700 - spora przewaga Fuji. Jak dodasz do tego perfekcyjny silnik do przetwarzania jpg, swietne kolory, bardzo dobra ostrosc (brak filtra AA) i prawie bezbledny balans bieli, to D700 idzie na emeryture Oczywiscie ten aparat ma swoje ograniczenia, mianowicie do dluzszej pracy niezbyt wygodny no i AF pozostawia wiele do zyczenia... do sportu lub wesel raczej przeprosilbym sie z D700 ale na szczescie fotografuje jedynie dla przyjemnosci a wlasnie X-E1 daje ogromna radoche z fotografowania. Dzisiaj dotarla do mnie przejsciowka do Nikkorow i zaczyna sie zabawa!
    Dzięki za info. Miałem przez pewien czas Fuji X100, ale jakość nie do końca mi odpowiadała (w porównaniu z D700). Te nowe matryce wydają się jednak sporo lepsze i myślę już nad tym "sexy one" lub nowym X100s

Zbanowany
    Miasto
    Semblable à Paris

Domyślnie

Mnie ciekawi nowy X20. Odpowiednio mały do kieszeni czy do torby w życiu codziennym, do zabawy z fotografią. Czekam na cenę tego cacka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LudwikXVI Zobacz posta
    Mnie ciekawi nowy X20. Odpowiednio mały do kieszeni czy do torby w życiu codziennym, do zabawy z fotografią. Czekam na cenę tego cacka.
    Cena? Mniej wiecej wiadomo ok. 550,- EUR. Bardziej ciekawi, jakie beda inne wady i zalety, o chorobach wieku dzieciecego nie wspomne Pomimo wielkiego szacunku do X-10 (to przez niego kupilem X-E1 ), obecnie wolalbym kupic Sony RX100 (zamiast X-10 i zapewne X-20), jesli mialo by byc "do kieszeni".

Strona 21 z 74 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów