Dawno tu nie byłem, więc nie wiem czy nie powielam.
Szukaj
Dawno tu nie byłem, więc nie wiem czy nie powielam.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
http://www.winiarzepodkarpacia.pl/ z bratem sadzimy trochę roślinek na "własne potrzeby"![]()
Jeszcze brakuje barierki oddzielajacej pasy ruchu i znaku ograniczenia predkosci do 50 km/h.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
To jeszcze coś z tej "beczki":
Ta droga jest tylko pozornie bezpieczna. Zauważcie, że prowadzi ona w dół i do góry, a nieświadomy niczego kierowca może ulec złudzeniu jej prostoty, przez co naraża się na śmiertelne niebezpieczeństwo. Rekomenduję ograniczenie do 30 km/h. Ilość postawionych radarów świadczy o niezrozumieniu podstawowych zasad. Zdecydowanie należałoby w tym przypadku zwiększyć ich ilość, wprowadzić dodatkowo pomiar odcinkowy oraz ten fragment drogi powinien być patrolowany bez przerwy przez przynajmniej 4 nieoznakowane pojazdy z video-rejestratorami oraz śmigłowiec. Na pewno nie zaszkodzi postawić też kilka patroli z przenośnymi rejestratorami.
Pozdrawiam
Nie zapominajmy także o pieszych patrolach straży miejskiej.
Smiejecie sie, a mnie ten pomysl z wyzsza kwota mandatu zamiast punktow sie podoba....
... czekam kiedy wprowadza roczne abonamenty. ("Kogut" -na mandaty z policji, "Kogut Inspektor" - na mandaty z Policji i ITD, i najlepszy "Gminny Kogut Inspektor" - all inclusive.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
Skontaktuj się z nami