Close

Strona 65 z 102 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 1011

Domyślnie

No dobra.

Ja już obskoczyłem wszystkie 28-tki w okolicy. Gdzie czają się na moją kasę te ostre od f1.8 i trafiające? Może ktoś by mi taką kupił?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    No dobra.

Ja już obskoczyłem wszystkie 28-tki w okolicy. Gdzie czają się na moją kasę te ostre od f1.8 i trafiające? Może ktoś by mi taką kupił?
    Ile przetestowałeś?

Ja w poniedziałek zaczynam.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Beson Zobacz posta
    Ile przetestowałeś?

Ja w poniedziałek zaczynam.
    4 sztuki.

Są lepsze i gorsze, to na pewno. I to niestety, dodatkowo zniechęca mnie do tego szkła, bo kto wie czy to lepsze za chwilę nie zrobi się gorsze.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Dzisiaj kupiłem w FotoPlusie w Krakowie, jako ze nie miałem puszki ze sobą a czas mnie naglił bo jutro studniówka to wziąłem pierwsza z brzegu i co się okazało : Ostra od pełnej dziury i AF bez problemu Testy były łopatologiczne, czyli bez żadnych kart pomiarowych ale takie odniosłem wrażenie. Jutro przejdzie poważny test wiec napisze czy nic się nie zmieniło:P

Domyślnie

dodzi no to powodzenia Ja jutro będę też katował. Tak przy okazji to źle Ci stopka linkuje "http:/www.wildbmx.pl/ <-opisy sesji itd. "

Domyślnie

W ramach informacji.

Dzisiaj odebrałem 28 w foto-necie, no i trafiłem w dobrą sztukę.
    Porównywałem ją do 28, którą kupił marciing tydzień temu, obie dają w 100% ten sam obrazek, ostrość dokładnie ta sama.

Podobno specjalnie dla foto-netu nikon wybierał dobrą sztukę.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

może ktoś wstawić kilka zdjęć do pobrania na pełnej dziurze(ale takich aby było łatwo porównać ostrość z inna sztuką)
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Beson Zobacz posta
    Pstryki podczas testów.
    Zdjęciu ostrzonemu na nieskończoność trudno coś zarzucić, jeżeli chodzi o ostrość.

Close focus trochę niemiarodajny.

Zawsze uważałem że twarz ludzka o wysokości około 1/3 poziomego kadru mówi najwięcej

Domyślnie

Wysyłał ktoś to szkło na kalibrację z pozytywnym skutkiem?
    Trochę tego...trochę tamtego...

Strona 65 z 102 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów