No dobra.
Ja już obskoczyłem wszystkie 28-tki w okolicy. Gdzie czają się na moją kasę te ostre od f1.8 i trafiające? Może ktoś by mi taką kupił?![]()
Szukaj
No dobra.
Ja już obskoczyłem wszystkie 28-tki w okolicy. Gdzie czają się na moją kasę te ostre od f1.8 i trafiające? Może ktoś by mi taką kupił?![]()
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
Dzisiaj kupiłem w FotoPlusie w Krakowie, jako ze nie miałem puszki ze sobą a czas mnie naglił bo jutro studniówka to wziąłem pierwsza z brzegu i co się okazało : Ostra od pełnej dziury i AF bez problemuTesty były łopatologiczne, czyli bez żadnych kart pomiarowych ale takie odniosłem wrażenie. Jutro przejdzie poważny test wiec napisze czy nic się nie zmieniło:P
dodzi no to powodzeniaJa jutro będę też katował. Tak przy okazji to źle Ci stopka linkuje "http:/www.wildbmx.pl/ <-opisy sesji itd. "
W ramach informacji.
Dzisiaj odebrałem 28 w foto-necie, no i trafiłem w dobrą sztukę.
Porównywałem ją do 28, którą kupił marciing tydzień temu, obie dają w 100% ten sam obrazek, ostrość dokładnie ta sama.
Podobno specjalnie dla foto-netu nikon wybierał dobrą sztukę.![]()
może ktoś wstawić kilka zdjęć do pobrania na pełnej dziurze(ale takich aby było łatwo porównać ostrość z inna sztuką)
Wysyłał ktoś to szkło na kalibrację z pozytywnym skutkiem?![]()
Trochę tego...trochę tamtego...
Skontaktuj się z nami