Szukaj
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Michal z calym szacunkiem, blagam bez takich tekstow. Jakby tego JPG teoretycznie wrzucic na lcd aparatu i dac kontrole przepalen, to by gdzieniegdzie zamrygal
.
Co do tych jasnych parti i detalu w nich, to na pewno gdzieniegdzie jest przepal na kanale R.
A bedzie i pare miejsc (zaznaczam ze tylko pare) gdzie bedzie przepal na 3 kanalach prawdopodobnie albo sie nardzo zblizy do tych wartosci.
Chcesz mocne BW, prosze bardzo. Sa rozne szkoly i gusta. Od smoly do delikatnych szarosci.
Dla mnie zestawienie cieni ze swiatlami na tym zdjeciu jest za mocne i tyle.
Tez bym to widzial w mocnej obrobce, ale nie az takiej.
Ale jesli tobie tak pasuje to twoja wola jako autora i juz. Nie zamierzam ci narzucac swoich upodoban.
Mozemy pozostac przy swoich upodobaniach i nie wymieniac sobie monitorow.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
No i co tu dużo gadać, jest klasa. Od BW zaczynając... Duży format, ściana, palce lizać.
LED ZEPPELIN
BW extra . A calosc bez zastrzezen tylko sciana .
Jestem bardzo na tak. Fotografia robi wrażenie, a dobra konwersja dopełnia całości.
Już tu na pewno byłem,ale wracam bo warto![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Skontaktuj się z nami