Szukaj
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
No to się cieszę, że zmotywowałem do grzebnięcia w szufladzie
Zdjęcie do bardzo przyjemnych należy, BW takie jakiego jeszcze nie potrafię. Całość git.
Czy to jest szlak od Wierchów do Kondrackiej Kopy?? Mam coś podobnego tylko z dłuższej ogniskowej, niestety bez takiej fajowej pierzynki jak u Ciebie
Pozdrawiam.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Piękne, majestatyczne...
Świetne BW jak zawsze
NIKON
Cudne, zatrzymuje na dłużej i przywraca wspomnienia... (Chyba przez BW)
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Michał, fajnie popatrzeć ! Podobuje się !
Klasa. I kadr i BW.
No właśnie... BW.
Może i Ty Michale pomyślisz o jakimś tutku...?
Wielu wdzięcznych by się znalazło.
Widok znany i lubiany. Przynajmniej ja go bardzo lubie, bo mam stamtad wiele swoich naj fot. postacie ludzkie na dole swietnie oddaja skale, taki smaczek ktory bardzo lubie. podoba ni sie tez detalicznosc zdjecia, faktura sniegu swietnie wyszla.
Co do BW to zdecydowanie sie wylamie.(choc sam go przewaznie nie robie). Przesadzone z kontrastem. Tez uwazam ze to zdjecie raczej lepiej bedzie wygladac w mocniejszej wersji niz delikatnej ale nie az tak.
Na dobra sprawe praktycznie prawiew w kazdym miejscu w cieniach jest jakis detal, w swiatlach juz mniej gdzieniegdzie...ale te dosyc glebokie cienie i jasnosci w kadrze razem mi nie graja. Za kontrastowo.
Podsumowujac, dobry fot. Tez bym go widzial w mocnej obrobce, ale nie az tak.
P.S A co do zimy to chyba cos sie ruszylo, bo wczorajszej nocy praktycznie caly czas w Tatrach padal snieg. Doskonale to bylo widac na kamerach TOPR-u. Jak ten chojaczek przed schroniskiem przy Moku coraz bardziej zapadany. Niech popada, sie ulezy, przemrozi i jakis mrozny wyz najlepiej
![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Klasa BW Michale. Jest BDB
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami