Jak można sprawdzić "przebieg" w nex6
Szukaj
Jak można sprawdzić "przebieg" w nex6
masz racje ma być " ? "
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Czy w nex6 w trybie inteligentne auto lampa błyskowa w słabym oświetleniu zadziała z automatu czyli sama się otworzy i błyśnie czy trzeba ja samemu otworzyć .
Coś się ruszyło z cenami - Nex 6 z 16-50 w promocji do jutra w znanej sieci na literę S (ten sam właściciel co MiejskaMacalnia) można kupić za 3419 zł, o ile się nie mylę w swoich obliczeniach.
Nie mogę zrobić już edycji swojej wcześniejszej wypowiedzi - tradycyjnie w Polsce wraz z pojawieniem się "promocji" ceny przedmiotu rosną
Wczoraj było: Nex6 z 16-50 za 3769zł, za każde wydane 500 zł dostajemy 50zł rabatu czyli cena końcowa w kasie to 3419zł
Dzisiaj już jest zestaw za 3899 zł czyli cena końcowa to 3549zł.
Polska kurna ....
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 04-01-2013 o 17:02
co i tak złą ceną nie jest... w ogóle ceny są moim zdaniem dobre. Jedyna realna konkurencja to OMD i X-E1. Obydwa body dużo droższe. Do OMD obiektywy można dostać w dobrej cenie w systemie X wszystko drogie (ale i jakość najwyższa).
Ja kupiłem Nex-6 + 16-50 za 3950 w Sony Centre. Cena wysoka ale za to mam 10x0% i gwarancję na 4 lata (a to dużo moim zdaniem). Jeżeli w "znanym sklepie na S" dalej tak jak kiedyś są raty 0% to nie ma się nad czym zastanawiać![]()
A ja się waham czy NEX-6 czy też X-E1![]()
Z tego co widzę na stronie to chyba rat 0% nie ma.
Przy cenie z wczoraj - 3419zł byłbym skłonny nawet rozważyć zakup za gotówkę, ale ze względu na oczywiste dymanie klientów to poczekam na lepszą okazję. Na chwilę obecną mi się nie spieszy z zakupem.
Skontaktuj się z nami