Close

Strona 44 z 51 PierwszyPierwszy ... 344243444546 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

Jak można sprawdzić "przebieg" w nex6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fkluma Zobacz posta
    zapomniałeś wstawić znak zapytania czy link pokazujący jak to zrobić?
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

masz racje ma być " ? "

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fkluma Zobacz posta
    Nie da sie, bylo juz o tym.
    ew. mozesz na swoich plikach w windowsie sprawdzic we wlasciwosciach, ile masz mniej wiecej plikow, to bedziesz mial na oko.. ja tak robie..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Czy w nex6 w trybie inteligentne auto lampa błyskowa w słabym oświetleniu zadziała z automatu czyli sama się otworzy i błyśnie czy trzeba ja samemu otworzyć .

Domyślnie

Coś się ruszyło z cenami - Nex 6 z 16-50 w promocji do jutra w znanej sieci na literę S (ten sam właściciel co MiejskaMacalnia) można kupić za 3419 zł, o ile się nie mylę w swoich obliczeniach.

Nie mogę zrobić już edycji swojej wcześniejszej wypowiedzi - tradycyjnie w Polsce wraz z pojawieniem się "promocji" ceny przedmiotu rosną

Wczoraj było: Nex6 z 16-50 za 3769zł, za każde wydane 500 zł dostajemy 50zł rabatu czyli cena końcowa w kasie to 3419zł

Dzisiaj już jest zestaw za 3899 zł czyli cena końcowa to 3549zł.

Polska kurna ....
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 04-01-2013 o 17:02

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asche Zobacz posta
    Nie mogę zrobić już edycji swojej wcześniejszej wypowiedzi - tradycyjnie w Polsce wraz z pojawieniem się "promocji" ceny przedmiotu rosną

Wczoraj było: Nex6 z 16-50 za 3769zł, za każde wydane 500 zł dostajemy 50zł rabatu czyli cena końcowa w kasie to 3419zł

Dzisiaj już jest zestaw za 3899 zł czyli cena końcowa to 3549zł.

Polska kurna ....
    co i tak złą ceną nie jest... w ogóle ceny są moim zdaniem dobre. Jedyna realna konkurencja to OMD i X-E1. Obydwa body dużo droższe. Do OMD obiektywy można dostać w dobrej cenie w systemie X wszystko drogie (ale i jakość najwyższa).

Ja kupiłem Nex-6 + 16-50 za 3950 w Sony Centre. Cena wysoka ale za to mam 10x0% i gwarancję na 4 lata (a to dużo moim zdaniem). Jeżeli w "znanym sklepie na S" dalej tak jak kiedyś są raty 0% to nie ma się nad czym zastanawiać

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

A ja się waham czy NEX-6 czy też X-E1

Domyślnie

Z tego co widzę na stronie to chyba rat 0% nie ma.

Przy cenie z wczoraj - 3419zł byłbym skłonny nawet rozważyć zakup za gotówkę, ale ze względu na oczywiste dymanie klientów to poczekam na lepszą okazję. Na chwilę obecną mi się nie spieszy z zakupem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    A ja się waham czy NEX-6 czy też X-E1
    Jeśli Cię stać na X-E1 ja bym brał Fujika. Zupełnie inna klasa wykonania korpusu i szkła. Sony to plastik, dobrej jakości, ale plastic. No i obrazek z Fujika napewno milszy dla oka.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Strona 44 z 51 PierwszyPierwszy ... 344243444546 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów