Close

Strona 43 z 51 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d5000 Zobacz posta
    Samo body kosztuje £690 to chyba lepiej kupic az kitem i go sprzedac jak nie potrzebny.
    Tylko w Polszy nie widziałem samego body

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

I nie zobaczysz , chyb ,że będzie to body z podzielonego zestawu.

Domyślnie

E16-50 sprzedasz bezproblemowo i dostaniesz dobrą cenę. Finalnie wyjdziesz na tym dużo lepiej niż na kupowaniu gołego body.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Podobna sytuacja jest z 5R w sklepach nie widac zestawu z 16-50 a on-line np. na ebaj jest za £499.99
    NEX- 5R

Domyślnie

A jak myslicie, czy migawka dluzej wytrzyma niz w lustrzankach, jesli chodzi o Nexy?
    Gdzies jest napisane ich przecietna zywotnosc?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    A jak myslicie, czy migawka dluzej wytrzyma niz w lustrzankach, jesli chodzi o Nexy?
    Gdzies jest napisane ich przecietna zywotnosc?
    Jutro i tak koniec świata
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d5000 Zobacz posta
    Jutro i tak koniec świata
    No tak..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    E16-50 sprzedasz bezproblemowo i dostaniesz dobrą cenę. Finalnie wyjdziesz na tym dużo lepiej niż na kupowaniu gołego body.
    Nie zmienia to faktu, że i tak najwcześniej kupię w okolicach końca stycznia - jak co roku spadnie "podatek od prezentów pod choinkę" i cena spadnie pod koniec stycznia o ~200 zł za N6 + 16-50 - do ok. 3500 zł.

Domyślnie

U mnie jak co roku w pierwszym tygodniu stycznia pojawiają się w sklepach wysprzedaże powystawowej elektroniki. Może uda mi się coś ciekawego zdobyć - jak ładnie poproszę to dostanę pełną gwarancje.

Rozmowny
    Miasto
    archiwum X

Domyślnie

U nas nie ma tak dobrze . Nawet za macane przez pól roku chcą taka sama cenę jak za nowy prosto z kartonu.

Strona 43 z 51 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów