e tam od razu tendencja. Wg mnie sa zle proporcje Bardzo ciekawie sie dzieje na czerwonych a za malo ich w kadrze
Szukaj
e tam od razu tendencja. Wg mnie sa zle proporcje Bardzo ciekawie sie dzieje na czerwonych a za malo ich w kadrze
Podziękował serdecznie za skrobnięcie kilku słów
Jeszcze raz Zdrowych i Wesołych Świąt.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Jest ładnie, aczkolwiek widzę tutaj piękny kadr na większą ogniskową![]()
Pewnie, że można z długiej lufy atakować.
Można także ze średniej, ale i krótka także jak najbardziej zatrudnienie znaleźć powinna.
Zacznę od kolorków, bo one na pewno podobać się mogą.
Na niebie poszukałbym trochę więcej szczegółów i faktur. Myślę, że lekkie przyciemnienie górnych partii powinno w tym wypadku pomóc.
Co do kompozycji, to faktycznie pierwszy plan został zbyt mocno wyeksponowany. Jakby był on bardziej ubogi, to może trochę inaczej "czytałoby" się to zdjęcie.
Jednak jego "obfitość" i urozmaicenie powoduje, że zbyt mocno mz odciąga uwagę i powoduje, że kompozycja staje się niewyważona.
Można było spróbować podejść kilka kroków do przodu i tam starać się zaczepić o te kamulce. Niższa perspektywa także mogła by tu ciekawie zagrać.
W tym wypadku podcięcie trochę dołu, jak już wyżej napisano poprawia układ w kadrze.
Pozdrawiam i wspaniałych Świąt życzę Jarku.
W pierwszej kolejności powiem tak - zazdroszczę tego że byłeś tam w tak pięknych okolicznościach bez względu jak długo trwały.
Kadrów jest kilka do wycięciao tym już wiesz, oprogramowaniem można tu również robić cuda wianki,
niemniej mnie właśnie podoba się ten delikatny a zarazem groźny nastrój.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Mi się podoba jak jest, dół może lekko bym przykontaścił i tyleż samo przyciemnił.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami