Close

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 145

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    W "wybiórczej" cos napisali o blogerce i tej sprawie:

Segritta kontra Nikon. O blogoszantażu, blogożebractwie i wybujałym ego

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...oszantazu.html
    było
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    W "wybiórczej" cos napisali o blogerce i tej sprawie:

Segritta kontra Nikon. O blogoszantażu, blogożebractwie i wybujałym ego

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...oszantazu.html
    i jak to wybiórcza błędów rzeczowych jest od cholery nawet w tak krótkim artykule
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie Nikon albo ich agencja PR to jednak kompletne barany

Tak durnej firmy nie widzialem juz dluzszy czas. Co chwile slyszymy o wpadkach durniow z Nikona i ich cudownej firmy PR. Chcecie jeszcze? Prosze bardzo. Wypełniam właśnie kupon na cashback. Niby nic trudnego, wystarczy wpisać cyferki i literki w odpowiednie kratki. Niestety, to zadanie przerosło "żótłą firmę". Spróbujcie wpisać nr swojego konta bankowego:

Domyślnie

Połączyłem tematy, gdyż są zbieżne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Tak durnej firmy nie widzialem juz dluzszy czas. Co chwile slyszymy o wpadkach durniow z Nikona i ich cudownej firmy PR. Chcecie jeszcze? Prosze bardzo. Wypełniam właśnie kupon na cashback. Niby nic trudnego, wystarczy wpisać cyferki i literki w odpowiednie kratki. Niestety, to zadanie przerosło "żótłą firmę". Spróbujcie wpisać nr swojego konta bankowego:

Docxxx, nie przejmuj się - to też jest tylko jakaś obietnica agencji PR, a nie samego Nikona, więc niekoniecznie dostaniesz zwrot. W końcu tak się wypowiadają przecież przeciwnicy Segritty, że to nie obietnica Nikona tylko jakiegoś ludzika z agencji, prawda?

Masakra, takiego totalnego olewactwa to mało kto by sie spoedziewał po tak dużej firmie. Na pocieszenie jednak u Canona cashback za zakupy w Polsce też jest dziadowsko rozwiązany - na zachodzie wszyscy dostają zwrot, a u nas... konkurs i tylko część ludzi może wygrać .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    Docxxx, nie przejmuj się - to też jest tylko jakaś obietnica agencji PR, a nie samego Nikona, więc niekoniecznie dostaniesz zwrot. W końcu tak się wypowiadają przecież przeciwnicy Segritty, że to nie obietnica Nikona tylko jakiegoś ludzika z agencji, prawda?
    Niech spróbują mi nie oddać obiecanej kasy. Nie odpuszczę im

Domyślnie

Ale już Ci mówiono: to zły ludzik, nie dobry Nikon. Odpuść i kłaniaj się nisko.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Już widzę te tytuły w gazecie:
    "Żółty Serwis Fotograficzny kontra Nikon. O blogoszantażu, blogożebractwie i wybujałym ego"
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Już widzę te tytuły w gazecie:
    "Żółty Serwis Fotograficzny kontra Nikon. O blogoszantażu, blogożebractwie i wybujałym ego"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Ale już Ci mówiono: to zły ludzik, nie dobry Nikon. .
    Nit tak nie mówił.
    Szczęśliwi ci, którzy świat widzą w tak czarno-biały sposób i wydają wyroki bez wahania.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów