Close

Strona 15 z 15 PierwszyPierwszy ... 5131415
Pokaż wyniki od 141 do 145 z 145

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    szkoda bo robią fajny sprzęt,
    Nie Wojtas, nie robią. Chcieliby robić. Fajny sprzęt jest tylko w ulotce i zdjęciu reklamowym. Teoria...
    Sprzęt Nikona od jakiegoś już czas to syf w kwestii jakości i dobrze o tym wiesz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Nie Wojtas, nie robią. Chcieliby robić. Fajny sprzęt jest tylko w ulotce i zdjęciu reklamowym. Teoria...
    Sprzęt Nikona od jakiegoś już czas to syf w kwestii jakości i dobrze o tym wiesz.
    Ech... sprzet jest fajny - ma fajne możliwości itd, a że konstrukcją i późniejszym wykonaniem zajmują się coraz mniej inżynierowie, a coraz więcej cholerni ekonomiści i księgowi to inna sprawa. I potem mamy wywalanie funkcjonalności lub oszczędzanie na materiałach (D5000 i słynny elemencik za parę centów), jakości wykonania i kontroli jakości (D7000, D800, D600) .

Więc nie bądźmy niesprawiedliwi.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

to ja sobie zostawię to swoje D90 i nie będę kombinował
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    .
    Przemek przesadzasz. Produkują sprzet o najwyższych parametrach (czasem rekordowych wręcz, np matryca D800), D4. Niedorobiony - zgoda.
    Dreamliner co chwila jest uziemiony. Niedoróbki wynikające wieku dziecięcego. Oczywiście, że szkoda, że w ogóle są, wolałbym mieć cos perfekcyjnego.
    Mam dokładnie takie zdanie jak Erie:
    Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    Ech... sprzet jest fajny - ma fajne możliwości itd, a że konstrukcją i późniejszym wykonaniem zajmują się coraz mniej inżynierowie, a coraz więcej cholerni ekonomiści i księgowi to inna sprawa. I potem mamy wywalanie funkcjonalności lub oszczędzanie na materiałach (D5000 i słynny elemencik za parę centów), jakości wykonania i kontroli jakości (D7000, D800, D600) .

Więc nie bądźmy niesprawiedliwi.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ależ ja wiem, że jest fajny w kwestii parametrów, tylko co z tego?
    Dlaczego ja go dziś nie mam w domu? Doskonale wiesz dlaczego...

Doskonale wiesz także, dlaczego się tak nie sprzedaje jak powinien... I to wcale nie przez cenę, bo obecna cena jest już Ok.
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 21-12-2012 o 17:37

Strona 15 z 15 PierwszyPierwszy ... 5131415

Uprawnienia umieszczania postów