Close

Strona 1 z 15 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 145

Domyślnie Nikon serwis WTF

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Jak założyć bloga?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

ATSD, to jak kiepska musi być finansowa sytuacja Nikon Polska, że nie było ich stać, żeby dziewczynie zafundować na przykład D90? Naprawa D70 i tak byłaby w podobnej cenie. Nie rozumiem działania firmy. Czy oni w dziale PR zatrudniają ludzi z łapanki i potem nawet nie sprawdzają kompetencji. Skoro ktoś się skontaktował i obiecał, to mogli się jednak zachować się honorowo i pociągnąć sprawę do końca.
    Tłumaczenie, że nie są zainteresowani promowaniem D70, obnaża taką płytkość mentalną, że aż szkoda słów. Toż mogli zaproponować w zamian na przykład V1 z kitem, bo sadząc po reklamach są bardzo zainteresowani promowaniem tego modelu.
    Naprawdę cieszę się, że wsparłem Nikon Polska jakąś większą kwotą, ostatni raz trzy lata temu. Całkowicie zgadzam się z puentą blogerki.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    ATSD, to jak kiepska musi być finansowa sytuacja Nikon Polska, że nie było ich stać, żeby dziewczynie zafundować na przykład D90? Naprawa D70 i tak byłaby w podobnej cenie. Nie rozumiem działania firmy. Czy oni w dziale PR zatrudniają ludzi z łapanki i potem nawet nie sprawdzają kompetencji. Skoro ktoś się skontaktował i obiecał, to mogli się jednak zachować się honorowo i pociągnąć sprawę do końca.
    Tłumaczenie, że nie są zainteresowani promowaniem D70, obnaża taką płytkość mentalną, że aż szkoda słów. Toż mogli zaproponować w zamian na przykład V1 z kitem, bo sadząc po reklamach są bardzo zainteresowani promowaniem tego modelu.
    Naprawdę cieszę się, że wsparłem Nikon Polska jakąś większą kwotą, ostatni raz trzy lata temu. Całkowicie zgadzam się z puentą blogerki.

Zdyboo, podaj nr telefony, a obiecuję Ci, że obudzi Cię w nocy przedstawiciel znanego producenta rowerów i obieca Ci kilkuletni bezpłatny serwis. Tylko nie zdziw się, że jak wyślesz rower do serwisu, to odeślą Ci go razem z rachunkiem za usługę.
    Czy z tą panienką kontakował się ktoś, kto jest władny podejmować tego typu decyzje?

Domyślnie

Przypomina troche moje przepychanki z NP z 2004r. 8 lat minelo a oni nadal w takim samym buszu.

Domyślnie

No cóż jakoś mnie ta sytuacja z serwisem nikona nie zdziwiła.
    Rzekłbym to takie typowe, wręcz normalne w ich postępowaniu.......
    nic...

Domyślnie

Jestem dziwny, ale nie widze tu niczego co by mnie oburzało. Jak juz to to, że blogerka ma mieć naprawę za darmo.
    Jak mozna po 5 minutach dostać info, że naprawią i to za darmo ? Serwis nie robi nic innego tylko przeczesuje FB ? Szkoda, że nie nasze forum.
    To, że naprawa kosztuje 1300, a stare body kosztuje mniej - no to co - po prostu body do kosza (na częsci), a nie do naprawy. Bywa.

Nie wiem kto sie kontaktował z blogerką. Firma PR obsługująca Nikona ? Ludzie z tej firmy mogą obiecywać takie rzeczy bez konsultacji z NP? Ktoś z tej firmy był chyba za bardzo wyrywny.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 12-12-2012 o 23:34
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Niby tak ale po grzyba w ogóle się odzywali i obiecywali naprawę za darmo. Mogli chociaż wyjść z twarzą i odpisać że naprawa aparatu nie jest opłacalna i zaproponować jakiś rabacik na nowy albo darmowy przegląd. A tak wyszło jak zawsze...

Burdel jest nie tylko u nas. W canonie jest to samo. Ot chociażby przykład Adama Trzcionki i jego boju z 5d3. Gdyby ktoś chciał poczytać: http://www.canon-board.info/autoryzo...2/index50.html
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta

Nie wiem kto sie kontaktował z blogerką. Firma PR obsługująca Nikona ? Ludzie z tej firmy mogą obiecywać takie rzeczy bez konsultacji z NP? Ktoś z tej firmy był chyba za bardzo wyrywny.
    no wlasnie - i to jest oburzające. dobrze zrobila, ze to opisala. nie trzeba dawac blogerom cukierkow, ale jak sie juz oficjalnie obieca, to trzeba dotrzymac slowa. i tyle.

Strona 1 z 15 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów