Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 58

Wątek: Hasło na plik

Domyślnie

Mam trzynastolatka. Jest "plej", są komputery. Może mam inne dziecko, a może to kwestia wychowania, ale nigdy, ale to nigdy nie było problemu z właściwym zrozumieniem przez syna komunikatu: Emil, za pięć minut wyłączasz. Może dlatego, że jeśli on czegoś chce czy potrzebuje, to nie jest olewany.

Nie rozumiem sytuacji, kiedy dziecko ma w du*ie rodziców i robi co chce. I w 99% przypadków jest to wina rodziców.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

po co ograniczasz dziecko?? Może ma aspiracje, żeby zostać profesionalnym zawodnikiem jak np. drużyna MyM, która wygrała dzisiaj turniej w LoL - nagroda 15 tys dolarów.
    Obecnie esport to przyszłość, co roku organizowane są zawody w tą gre z niebagatelnymi nagrodami. Podczas MŚ w USA, gdzie przybyło 10 najlepszych teamów w League of Legens, nagrodą dla 5os teamu było 1mln dolarów.

http://cybersport.pl/artykul,22503,m...-singapur.html
    http://www.leagueoflegends.pl/news/1...ezonu-drugiego
    Ostatnio edytowane przez kZC_ ; 24-11-2012 o 19:41
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

Przepraszam za wyrazenie, ale "ale ty glupi jestes".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Przepraszam za wyrazenie, ale "ale ty glupi jestes".
    i po co wyzwiska?
    Sam obecnie współpracuje z RIOT (wydawcą gry) jako polski support i nie tylko. Zdziwiłbyś co do wynagrodzenia.
    Ostatnio edytowane przez kZC_ ; 24-11-2012 o 21:01

Domyślnie

Ostatnio slyszalem od nastolatka, ktory z historii ma 3 x "szmate", 2 x 2 i 2 x nieprzygotowanie, ze on nie bedzie sie uczyl, bo na YouTube tez mozna zarabiac i ze jest taka jedna osoba, o ktorej czytal.
    Twoja wypowiedz jest w tym guscie, co "z picia wina tez mozna wyzyc".
    ps. Obecne pokolenie nazywam "pokoleniem DAJ". Wszystko na gotowe. Zero pracy i zaangazowania. Ostatnio chcialem zalatwic kilka osob do pomocy. Kazda miala dostac po 60 zl dniowki na czysto. Bez problemu, bez odpowiedzialnosci, bez zbytniego przemeczenia. Na 20 osob ze studiów i szkoly sredniej zdecydowala sie pomoc jedna osoba. Reszta miala w dupie i wolala w piatek i sobote wyciagnac od matki 10 zl i wyjsc z kolegami.
    Ten jeden okazal sie gosciem z tak poukladana glowa, ze az zazdrosze jego rodzicom.
    Ostatnio edytowane przez docxxx ; 24-11-2012 o 22:02

Domyślnie

dyskusja bez sensu, gracz to obecnie zawód taki sam jak choćby fotograf czy malarz, murarz. Jeśli ktoś ma ambicje do zarabiania pieniędzy po przez robienie tego co lubi to w końcu tak się stanie.
    Obecnie student płytko myśli; liczy na to, że po studiach i tytule "inż" będzie zarabiał krocie.. kiedyś tak, obecnie marzenie.
    Co do pokolenia; np ja za 60zł dniówki również 4liter bym nie ruszył, bo mój czas jest warty 2x, a nawet 5x tyle, zależy od zaangażowania i zadania

ok, tyle mego.
    Peace, nie chce spamować wątku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    taaaa
    mój lapek daje radę 11h w porywach na 1 ładowaniu
    Moj max 10 min (w porywach)

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    Moj max 10 min (w porywach)
    To może Andrzej się na ten sprzęt skusi?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    To może Andrzej się na ten sprzęt skusi?
    Bateryjki chetnie podmienie nawet piwko dorzuce...

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Mam syna 12 letniego i 7 letniego .... I wiem ze może być bardzo trudno lub zupełnie inaczej rożne sa dzieci. Ale tez jestem pracodawca i wiem jak bardzo w nosie maja prace ... Ostatnio na rozmowę o prace mama przeprowadziła syna "studenta" a on gdy zostaliśmy sami bez mamy od razu powiedział ze pracować nie zamierza a mama kazali to przyszedł ...

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów