Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 76

Wątek: Tablet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Swoje produkty udoskonala od lat i doprowadził do wściekłej perfekcji, szczególnie w przypadku topowej serii Intuos.
    No tak, ale Ty wypowiadzasz sie o sprzecie dla zawodowcow i na pewno Wacom z wyzszej polki taki jak Intuos5 nie dorowna tym najtanszym, a ktos kto chcial zobaczyc tylko, jak w ogole dziala nie bedzie od razu kupowac topowych i najdrozszych (chyba, ze ma za duzo pieniedzy), no ale dobrze wiedziec ze Wacomy, sa jedne z najlepszych, tak jak monitory Eizo. ;D

Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Każdy piśmienny człowiek potrafiący trzymać piórko w palcach doceni Wacoma, nie trzeba do tego profesjonalisty czy Intuosa.

Choć większość znanych mi zawodowych fotografów komercyjnych jakoś przypadkiem używa Intuosów - vide Piotrek Piątek, polecam rzucić okiem na portfolio, wyjątkowo zdolna bestia: http://www.fridayimage.com/

Domyślnie

Portfolio niesamowite, ale to sa zdjecia, on uzywal tez Wacoma do edycji zdjec? Ja sobie wyobrazic nie moge jak to mozna uzywac do tych celow wlasnie..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

W wielu przypadkach nawet przez kilka-kilkanaście godzin.

Domyślnie

Też się zastanawiam nad tabletem, ale właśnie mam wątpliwości jak on się sprawdza przy robieniu korekt w Lightroomie. Faktycznie takie to wygodne?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Też się zastanawiam nad tabletem, ale właśnie mam wątpliwości jak on się sprawdza przy robieniu korekt w Lightroomie. Faktycznie takie to wygodne?
    Ja bym to pytanie zawęził do korekt GLOBALNYCH. Bo lokalne, wiadomo - lepsza kontrola nad pędzlem, maską. Ale jak to się ma do suwania suwaczkami, jest jakaś różnica w porównaniu do myszki?
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Po kilku dniach uzytkowania Intuos5 działa w dłoni jakby był od lat, świetne urządzenie.
    Zadna myszka mu nie dorówna.
    Klikacz2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Ja bym to pytanie zawęził do korekt GLOBALNYCH. Bo lokalne, wiadomo - lepsza kontrola nad pędzlem, maską. Ale jak to się ma do suwania suwaczkami, jest jakaś różnica w porównaniu do myszki?
    Czy jakiś użytkownik tabletu mógłby pomóc rozwiać wątpliwości?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Jakie wątpliwości?
    Klikacz2

Domyślnie

Bez problemu można suwać suwaczkami.

Nawet w Windowsie da się pracować jak akurat się po myszora sięgać nie chce, dwukliki, przeciąganie, przewijanie stron - nie ma problemu, oczywiście trzeba się przyzwyczaić bo na początku jest 'dziwnie', ale to problem każdego nowego urządzenia...

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów