Co tam jest za rysik? długopis? ołówek? Chętnie pogryźdałbym tym, aby zorientować się jak to działa
Szukaj
Co tam jest za rysik? długopis? ołówek? Chętnie pogryźdałbym tym, aby zorientować się jak to działa
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Zajrzałem tu w sumie przypadkiem i cholera Inkling właśnie trafił na pierwsze miejsce mojej listy "Muszę Kupić Już".
Swoją drogą używam trójki A5 Wide i wolałbym coś większego, chociażby Cintiqa 24...
Piórko kulkowe, a sprzęcik bardzo przyjemny i nadspodziewanie precyzyjny. Sprytne jest też to, że guzikiem możemy tworzyć nowe warstwy w PS, na które trafiają kolejne badziania, więc można np. narysować kontur, a potem na osobnej warstwie wypełnić go lawowaniem. Słyszałem już o ilustratorach, którzy porzucili swoje Intusie dla Inklingów.
Oj kusi mnie to strasznie![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Panowie, podczepie się pod temat. Posiadam Bamboo Pen, aczkolwiek dzisiaj Ojciec przyniósł gazetkę z Lidla od poniedziałku (http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_30879.htm). I cholera, nie wiem. Przesiadać się, czy nie? Pewnie sprzedałbym bamboo za 150-175, więc za parę dyszek więcej miałbym ten lidlowski, z przyciskami funkcyjnymi... Tylko się boje, "bo nie Bamboo". Jak oceniacie sytuację?
Ja bym kijem nie tykał
Też dzisiaj widziałem ten tablet i przez chwilę mnie nawet naszło, czy by go nie kupić.
Ale potem pomyślałem, ile to razy naciąłem się na takie wynalazki i postanowiłem zostać przy starym, malutkim Wacomie.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Skontaktuj się z nami