Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 76

Wątek: Tablet

Domyślnie

Co tam jest za rysik? długopis? ołówek? Chętnie pogryźdałbym tym, aby zorientować się jak to działa
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Zajrzałem tu w sumie przypadkiem i cholera Inkling właśnie trafił na pierwsze miejsce mojej listy "Muszę Kupić Już".

Swoją drogą używam trójki A5 Wide i wolałbym coś większego, chociażby Cintiqa 24...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Co tam jest za rysik? długopis? ołówek? Chętnie pogryźdałbym tym, aby zorientować się jak to działa
    Piórko kulkowe, a sprzęcik bardzo przyjemny i nadspodziewanie precyzyjny. Sprytne jest też to, że guzikiem możemy tworzyć nowe warstwy w PS, na które trafiają kolejne badziania, więc można np. narysować kontur, a potem na osobnej warstwie wypełnić go lawowaniem. Słyszałem już o ilustratorach, którzy porzucili swoje Intusie dla Inklingów.

Domyślnie

Oj kusi mnie to strasznie
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    Zajrzałem tu w sumie przypadkiem i cholera Inkling właśnie trafił na pierwsze miejsce mojej listy "Muszę Kupić Już".

Swoją drogą używam trójki A5 Wide i wolałbym coś większego, chociażby Cintiqa 24...

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Oj kusi mnie to strasznie
    Szczerze polecam potestować

Co do Cintiqa to miłym bonusem jest fakt, że w tablet wbudowany jest OEM-owy NEC SpectraView Reference 241

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Zmierzyłem swoją 3-kę A6 nie-wide i masz rację - na wysokość jest większa od 5-tki S, faktycznie musieli wprowadzając 4-tą generację przysępić na powierzchni. Dla mnie to nawet lepiej, bo wyznaję zasadę że mniejszy tablet sprzyja szybszej pracy.
    A nie, to nie tak było. Równocześnie oferowali A5 "zwykłe", zbliżone do tego, co jest teraz nazywane M-ką i co tak Ci się podoba oraz A5 Wide, który podpasował mi. Ale widać*taki wybór to był nadmiar szczęścia...
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Panowie, podczepie się pod temat. Posiadam Bamboo Pen, aczkolwiek dzisiaj Ojciec przyniósł gazetkę z Lidla od poniedziałku (http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_30879.htm). I cholera, nie wiem. Przesiadać się, czy nie? Pewnie sprzedałbym bamboo za 150-175, więc za parę dyszek więcej miałbym ten lidlowski, z przyciskami funkcyjnymi... Tylko się boje, "bo nie Bamboo". Jak oceniacie sytuację?

Domyślnie

Też dzisiaj widziałem ten tablet i przez chwilę mnie nawet naszło, czy by go nie kupić.
    Ale potem pomyślałem, ile to razy naciąłem się na takie wynalazki i postanowiłem zostać przy starym, malutkim Wacomie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    ...i potem trzasnąć (wspólnie z Sailorem) wyróżnienie na ipie - bez Wacoma pewnie by mi się nie chciało tych zdjęć retuszować:
    To na tablecie? Fajne!!
    Mam tez jakis tablet, ale go nie uzywam, bo jakos mi sie nie wygodnie go uzywalo, moze dltego ze trzeba sie przyzwyczaic, nie wiem.. lezy..
    Zna ktos jakies fajne pomocne stronki, dla poczatkujacych z tabletem? Bo moze go wyciagne z szafy ;D
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów