Close

Strona 137 z 2397 PierwszyPierwszy ... 37871271351361371381391471872376371137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 361 do 1 370 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

fajne te obrazki, tylko to ostrzenie manualne... zniecheca.. wiem ze latwo.. ale jakos tak..
    ja sobie w przyszlym tygodniu zamowie chyba konwerter do 16mm, Sony VCL-ECU1, bo slyszalam ze jest lepszy niz fisheye VCL-ECF1, nie zagina tak mocno przestrzeni, a przyda sie cos szerszego od 16 mm
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 16-10-2012 o 01:33
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

@MariuszJ
    a pokazałbyś przypadkiem jak to szkiełko wygląda w komplecie z nexem? Pozdrawiam
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    @MariuszJ
    a pokazałbyś przypadkiem jak to szkiełko wygląda w komplecie z nexem? Pozdrawiam
    voila

fujian z adapterem vs E16 i E50 (ten drugi ma gabaryty podobne do 18-55)

Da się w każdym razie nosić w kieszeni, w odróżnieniu od nexa z E50 czy kitem.

Niestety, ani czas ani pogoda mi nie sprzyjały więc znów krzaki, wybaczcie.

po przymknięciu bokeh brzydnie jak świat na detoksie

dlatego warto mieć trochę nałogów

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

eee no... Ładnie się to to cudo prezentuje. Masz może link do sprzedawcy? Mógłbyś wrzucić? Miałeś adapter, czy kupiłeś komplet? Dla rozmiaru i ceny skusiłbym się...
    .

Domyślnie

http://stores.ebay.com/weakpotoman

Komplet z adapterem C-mount i pierścionkiem makro kosztował mnie 25.78 USD, teraz widzę trochę podrożało. Wysyłka w cenie, trzeba tylko grzecznie miesiąc poczekać aż przyjdzie.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

a moglbys zrobic jakies makro z tym pierscieniem?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    http://stores.ebay.com/weakpotoman

Komplet z adapterem C-mount i pierścionkiem makro kosztował mnie 25.78 USD, teraz widzę trochę podrożało. Wysyłka w cenie, trzeba tylko grzecznie miesiąc poczekać aż przyjdzie.
    Dzięki wielkie za informacje. Pozdrawiam.
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    a moglbys zrobic jakies makro z tym pierscieniem?
    Nie ma się co podniecać - zwykły dystans, pozwalający ostrzyć w zakresie 20-30cm, zamiast w oryginalnym 30cm-nieskończoność.

Domyślnie

MariuszJ - no i kurcze zachęciłeś. Też kupiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Zgłoś się po jakąś prowizję do sprzedawcy z ebaya, powinien Ci zapłacić za reklamę
    Ostatnio edytowane przez drdln ; 16-10-2012 o 17:53
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    No i kurcze zachęciłeś. Też kupiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie. MariuszJ - zgłoś się po jakąś prowizję do sprzedawcy z ebaya, powinien Ci zapłacić za reklamę
    Że też nie pomyślałem... rozsądna prowizja od 25$ starczy na sos do kaczki!

Chciałem niemniej jeszcze raz przestrzec wszystkich kupujących, że trudno o tym czymś mówić inaczej niż o toylensie. W moim przypadku jednak właśnie o to chodzi - o zabawę.

Strona 137 z 2397 PierwszyPierwszy ... 37871271351361371381391471872376371137 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów