Close

Strona 73 z 129 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 1283

Wątek: Lightroom 4

Domyślnie

....uuu to grubo, takich jaj nie miałem, odpal sobie w takim razie jakiego managera zadań albo co i sprawdź czy aby nie masz jakiejś aplikacji w tle, która pożera ram (a przynajmniej coś takiego mi do głowy przychodzi)

Domyślnie

Miałem podobny problem na pc. Okazało się, że 70% mocy zabierało mi działające w tle oprogramowanie WD. Po odinstalowaniu w/w LR śmiga bez zacięć.

Domyślnie

Drodzy Koledzy...
    Zrobiłem sobie formata i ponownie zainstalowałem lightrooma. Przy instalacji nie poprosił mnie o klucz i skrót pojawił się na pulpicie, ale program się nie otwiera. Ktoś wie o co chodzi ???

Domyślnie

Sytuacja opanowana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mariusz2704 Zobacz posta
    Sytuacja opanowana.
    może podasz rozwiązanie problemu dla potomnych ?

Domyślnie

Sprawdzałem procesy i po odpaleniu Lightrooma procesor na poziomie 50% natomiast ram 75% .. Byłem pewny, że przy próbie importu zapycha się na 100% ..
    No to teraz nie mam już pomysłu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    może podasz rozwiązanie problemu dla potomnych ?
    To była moja wina (moich ustawień kompa) lightroom nie miał z tym nic wspólnego się okazało.

Domyślnie

Czy w LR'ie można archiwizować i odtwarzać również obrobione zdjęcia na poziomie RAW ?

Domyślnie

no wszelkie korekty masz w bazie, możesz też wyeksportować lub od razu pracować na DNG i masz dołączone pliki XMP

Domyślnie

O to chodziło

Strona 73 z 129 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów