Close

Strona 35 z 38 PierwszyPierwszy ... 253334353637 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 377

Wątek: IO

Oszczędny w słowach Awatar galka
    Miasto
    Świętokrzyskie

Domyślnie

ogólnie wielkim fanem naszych występów sportowych nie jestem ale gdzieś czytałem artykuł na temat wysyłania odpowiednich ludzi na taką imprezę, może to wina rozdawania kwalifikacji olimpijskich.. część naszych zawodników miała te kwalifikacje ponad 2 lata temu, więc ciężko wyczuć, czy będzie forma w odpowiednim momencie.... W drużynie USA kwalifikacje podobno rozdawali tym, którzy zwyciężali w zawodach, które były najbliżej olimpiady, może tędy droga, a nie zabieranie zawodników z kontuzjami, bo mają kwalifikację sprzed 2 lat?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-08-2012 o 13:11 Powód: orto! ("morze", "z przed")
    D90/N18-105 VR/N70-300 VR/N50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A to nie Ty zbiłeś tego sztafeciarza w łazience?
    No ja.. Ale wyrzucić się nie dam

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Ja tak troszkę odbiegne od tych naszych szans medalowych zapowiadanych przez dziennikarzy. Bo co oni się podniecają to zaraz jest wtopa. Hokej (ten zimowy) judo, zapasy, "tekłondo", tenis ziemny wszędzie tam bez problemu można oglądać zapis video to nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tego wprowadzić w kopanej?

Domyślnie

Bo jest za duży opór "betonu".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Ja tak troszkę odbiegne od tych naszych szans medalowych zapowiadanych przez dziennikarzy. Bo co oni się podniecają to zaraz jest wtopa. Hokej (ten zimowy) judo, zapasy, "tekłondo", tenis ziemny wszędzie tam bez problemu można oglądać zapis video to nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tego wprowadzić w kopanej?
    Można i będzie:
    http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...w-pilki-noznej
    Już w tym roku od dawna piszą i mówią, że wprowadzą.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Myślałem że to nasi źle zagrali z ruskim niedźwiedziem ale to co robią Bułgarzy to już koszmar jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Myślałem że to nasi źle zagrali z ruskim niedźwiedziem ale to co robią Bułgarzy to już koszmar jest
    Ruscy opykali Bułgarię 3:1...

Domyślnie

Szkoda, że nie mieliśmy formy z Ligi Światowej. Inni nie grają nic nadzwyczajnego. USA bez rozgrywacza + Stanley - juz nie te lata, Brazylia - za długo bez zmian w kadrze i też spadek formy, Vissotto bywa, że pęka, Rosjanie byli do ogrania (nadal nie lubią grać pod presją). Mieliśmy taką szansę .... Gorzej, że za 4 lata to nie wiem kto będzie u nas na rozegraniu. To kluczowa pozycja, a my nikogo dobrze się zapowiadającego w lidze teraz nie mamy. Nawet na MŚ w 2014 może być kiepsko.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Trwają zawody w rzucie młotem.. Póki co 4 miejsce..

No i jak by było w polu to byłoby złoto..
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 10-08-2012 o 21:30

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Niemka w rzucie młotem ma numer 1939 że też nie mieli komu taki numer nadać.
    Ostatnio edytowane przez manfred ; 10-08-2012 o 21:52 Powód: lit.

Strona 35 z 38 PierwszyPierwszy ... 253334353637 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów