Close

Strona 23 z 38 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

może po prostu nie wiedzą, że nie mają szans wygrać z Amerykanami?

Domyślnie

Polska - Rosja
    USA - Włochy
    Bułgaria - Niemcy
    Brazylia - Argentyna

Zwycięzca meczu Polska - Rosja zagra w półfinale z lepszym z pary Bułgaria - Niemcy.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 07-08-2012 o 01:18
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

No to turniej siatkówki Londyn 2012 czas zacząć

Pary 1/4 finału:

Polska - Rosja
    USA - Włochy
    Bułgaria - Niemcy
    Brazylia - Argentyna

W sumie to wolałbym Brazylię chyba, ale Ruskim też miło będzie skopać zadek

Edit: Jacek_Z mnie uprzedził
    Edit 2: Ale jak już ogramy Rosję, to z górki mamy
    Ostatnio edytowane przez sprychu ; 07-08-2012 o 01:25
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Moim zdaniem po medalu dla siatkarzy....
    Za szkolne błędy, mogą zapłacić wysoką cenę...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Włochy, Brazylia, Bułgaria no i ... Rosja to zespoły, które utworzą pary półfinałowe. Patrząc na zespół Ruskich w tym momencie jest bardziej solidnym.

Domyślnie

To co było w grupie teraz się kompletnie nie liczy,jest bez znaczenia.Jest mecz z Ruskimi i trzeba grać,walczyć.Niech im się krew z d..y leje,niech rzygają z wysiłku na parkiet.Mogą przegrać ,ale po walce o każdą piłkę.Ruskich trzeba za mordę chwycić i tyle .

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ale pogrom w eliminacjach biegu na 110m przez plotki... polowa sie wywrocila! A w ostatnim biegu Artur Noga doznal kontuzji czworoglowego uda (przynajmniej tak to wygladalo) zaraz po wystrzeleniu z blokow, a Liu Xiang trafil w pierwszy plotek i sie rozsmarowal na biezni...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ale pogrom w eliminacjach biegu na 110m przez plotki... polowa sie wywrocila! A w ostatnim biegu Artur Noga doznal kontuzji czworoglowego uda (przynajmniej tak to wygladalo) zaraz po wystrzeleniu z blokow, a Liu Xiang trafil w pierwszy plotek i sie rozsmarowal na biezni...
    Na eurosport.pl piszą, że mięśnia dwugłowego. No i teraz nie wiem komu wierzyć?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Im wierzyc, bo przeciez sie zlapal za tyl uda, a tam czworoglowego niet sie pomylilem Co nie zmienia faktu, ze pogrom x miliard bo wygladalo to tak jakby probowali skakac przez za duze plotki...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

No fakt, rzeź niewiniątek. Ja akurat nie widziałem, ale to co wyczytałem daje jakiś ogólny zarys sytuacji

"Takiego biegu dawno nie widzieliśmy! Artur Noga nawet nie dotarł do pierwszego płotka, szybko łapiąc kontuzję mięśnia dwugłowego. Chwilę później upadł były mistrz olimpijski Liu Xiang oraz reprezentant Barbadosu Shane Brathwaite. Biegu nie ukończył też na torze pierwszym Moussa Dembele."

Strona 23 z 38 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów