może po prostu nie wiedzą, że nie mają szans wygrać z Amerykanami?![]()
Szukaj
może po prostu nie wiedzą, że nie mają szans wygrać z Amerykanami?![]()
Polska - Rosja
USA - Włochy
Bułgaria - Niemcy
Brazylia - Argentyna
Zwycięzca meczu Polska - Rosja zagra w półfinale z lepszym z pary Bułgaria - Niemcy.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 07-08-2012 o 01:18
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
No to turniej siatkówki Londyn 2012 czas zacząć
Pary 1/4 finału:
Polska - Rosja
USA - Włochy
Bułgaria - Niemcy
Brazylia - Argentyna
W sumie to wolałbym Brazylię chyba, ale Ruskim też miło będzie skopać zadek
Edit: Jacek_Z mnie uprzedził
Edit 2: Ale jak już ogramy Rosję, to z górki mamy![]()
Ostatnio edytowane przez sprychu ; 07-08-2012 o 01:25
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Moim zdaniem po medalu dla siatkarzy....
Za szkolne błędy, mogą zapłacić wysoką cenę...
To co było w grupie teraz się kompletnie nie liczy,jest bez znaczenia.Jest mecz z Ruskimi i trzeba grać,walczyć.Niech im się krew z d..y leje,niech rzygają z wysiłku na parkiet.Mogą przegrać ,ale po walce o każdą piłkę.Ruskich trzeba za mordę chwycić i tyle.
Ale pogrom w eliminacjach biegu na 110m przez plotki... polowa sie wywrocila! A w ostatnim biegu Artur Noga doznal kontuzji czworoglowego uda (przynajmniej tak to wygladalo) zaraz po wystrzeleniu z blokow, a Liu Xiang trafil w pierwszy plotek i sie rozsmarowal na biezni...
Im wierzyc, bo przeciez sie zlapal za tyl uda, a tam czworoglowego nietsie pomylilem
Co nie zmienia faktu, ze pogrom x miliard bo wygladalo to tak jakby probowali skakac przez za duze plotki...
No fakt, rzeź niewiniątek. Ja akurat nie widziałem, ale to co wyczytałem daje jakiś ogólny zarys sytuacji
"Takiego biegu dawno nie widzieliśmy! Artur Noga nawet nie dotarł do pierwszego płotka, szybko łapiąc kontuzję mięśnia dwugłowego. Chwilę później upadł były mistrz olimpijski Liu Xiang oraz reprezentant Barbadosu Shane Brathwaite. Biegu nie ukończył też na torze pierwszym Moussa Dembele."
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Skontaktuj się z nami