Close

Strona 39 z 73 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mu2yk Zobacz posta
    Mnie też znudziło, tyle że ja osiągnąłem 60lvl, jaki jest sens grania skoro już nie mozna wyżej awansować. Na tym ostatnim poziomie trudności bez zainwestowania pieniędzy w złoto albo itemy nie ma szans na normalną grę (może 1 akt da rade przejść, ale 2 to już kosmos). Do duszy z takim chłamem, niech oddają pieniądze!!

Ale właśnie na Inferno zaczyna się cała zabawa, nie wystarczy napompować się sprzętem trafionym na AH za parędziesiąt tyś złota, tylko trzeba mocno kombinować, zmieniać strategie, zbierać złoto na lepszy sprzęt który tez trzeba kupować z rozwagą itp.
    Do piekła włącznie to była po prostu nawalanka, na inferno juz trzeba trochę myśleć...

Domyślnie

Wszystko fajnie, ale jak ktoś do piekła przeszedł już grę dwa razy, to przechodzenie trzeci raz tych samych lokacji jest imo średnim pomysłem.
    Albo inaczej, będzie fajnie wrócić do gry za miesiąc/dwa/trzy jak już nie będę miał na świeże, że 'wczoraj tu byłem'...

Domyślnie

W d2 poziomów postaci było 99, pamiętam że zeby przeskoczyć z 95 na 96 zajmowało mi całe wieki, ale zawsze to był jakiś cel. A w tym momencie celu żadnego w d3 nie widze :/. W diablo2 grałem jakieś 6-7lat i mi sie nie nudziło. Biegać tylko po to żeby zbierać złoto to słaba motywacja dla mnie.
    D600

Domyślnie

Chcecie celu? Ziom z pracy ostatnio opchnął jakiś amulet za 100 euro.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

To nie jest cel...
    Jakbym chciał zarabiać na grach to bym swoją napisał, albo został w GameForge, zdecydowanie wolę grać dla fun'u a nie dla kasy...

Domyślnie

Niestety dla mnie D3 okazało się rozczarowaniem. Przeszedłem całą na normal, 2 akty na koszmarze i powiedziałem dość.
    Sensu brak w łażeniu po tym samym do znudzenia i nawalanie się z tymi samymi stworami co wcześniej tylko dłużej trzeba się siekierka namachać.
    Z perspektywy czasu wg mnie D3 to odgrzewany kotlet. W stosunku do D2 upiększona grafika, bez klimatu grozy i z powieloną fabułą.
    Jak dla mnie kasa wywalona w błoto.
    nic...

Domyślnie

Ja swoje sprzedałem innemu nieszczęśnikowi wraz z kontem na battle.necie. 60 lvl nabijałem już na Piekle i w końcówce było ciężko, potem złapałem 60lvl gdzieś na niebie i po drobnych zakupach w AH ubicie Diablo stało się mniejszym wyzwaniem niż wcześniej jakiejś grupy elitów. Następnie trafiłem na inferno i zostałem zabity x-naście razy przez elitka którego nawet nie mogłem dotknąć uzbrojeniem którym zabiłem Diablo w mniej niż 3 minuty. Koszt naprawy u kupca - 40k złota - nieporozumienie jakieś. Rozumiem, że kolejne poziomy muszą być trudniejsze ale bez pierduł. Jeśli gra ma polegać na tym, że tydzień farmię złoto, żeby kupić coś w AH żeby ruszyć z miejsca i tak w koło to jest to imo bez sensu. Poza tym uważam, że od gry za 200 złotych można byłoby wymagać aby w kolejnych poziomach trudności zmieniał się scenariusz choć w tych aspektach które nie mają bezpośredniego wpływu na fabułę. Czwarty raz łazić po tych samych lokacjach wiedząc dokładnie co się zobaczy i usłyszy jest zwyczajnie nuuudneee....

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login Zobacz posta
    Ja swoje sprzedałem innemu nieszczęśnikowi wraz z kontem na battle.necie. 60 lvl nabijałem już na Piekle i w końcówce było ciężko, potem złapałem 60lvl gdzieś na niebie i po drobnych zakupach w AH ubicie Diablo stało się mniejszym wyzwaniem niż wcześniej jakiejś grupy elitów. Następnie trafiłem na inferno i zostałem zabity x-naście razy przez elitka którego nawet nie mogłem dotknąć uzbrojeniem którym zabiłem Diablo w mniej niż 3 minuty. Koszt naprawy u kupca - 40k złota - nieporozumienie jakieś. Rozumiem, że kolejne poziomy muszą być trudniejsze ale bez pierduł. Jeśli gra ma polegać na tym, że tydzień farmię złoto, żeby kupić coś w AH żeby ruszyć z miejsca i tak w koło to jest to imo bez sensu. Poza tym uważam, że od gry za 200 złotych można byłoby wymagać aby w kolejnych poziomach trudności zmieniał się scenariusz choć w tych aspektach które nie mają bezpośredniego wpływu na fabułę. Czwarty raz łazić po tych samych lokacjach wiedząc dokładnie co się zobaczy i usłyszy jest zwyczajnie nuuudneee....
    Pewnie chca zrobic z d3 niedorobionego WoWa. Czy przypadkiem sa dzienne questy i rewardy? moze tego wlasnie brakuje bo faktycznie ile mozna farmowac te same mobki. Z drugiej strony jak wejdzie tryb pvp to moze byc ciekawie i moze zainteresuje sie ta gierka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Z drugiej strony jak wejdzie tryb pvp to moze byc ciekawie i moze zainteresuje sie ta gierka.
    Tylko na to już czekam, imo to ostatnia deska ratunku dla gry.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Ale właśnie na Inferno zaczyna się cała zabawa, nie wystarczy napompować się sprzętem trafionym na AH za parędziesiąt tyś złota, tylko trzeba mocno kombinować, zmieniać strategie, zbierać złoto na lepszy sprzęt który tez trzeba kupować z rozwagą itp.
    Do piekła włącznie to była po prostu nawalanka, na inferno juz trzeba trochę myśleć...
    Oj, wystarczy, bez odpowiedniego sprzętu całą ta zabawa w kombinowanie na g... się zda. Zresztą, kombinowanie też jest nieco sztuczne, bo Nephalem Valor skutecznie zniechęca do zmieniania skilli w trakcie gry.

Jak ktoś chce nieco innej zabawy, niech zacznie grać w trybie Hardcore, gdzie zgon oznacza skasowanie postaci ze wszystkim co miała przy sobie. Zupełnie inna dynamika rozgrywki i dawka ryzyka

Czy przypadkiem sa dzienne questy i rewardy?
    Przypadkiem nie ma, zresztą jak by takie coś miało wyglądać w grze, gdzie gra się w max 4-osobowym teamie?
    Ostatnio edytowane przez costi ; 29-07-2012 o 13:25
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 39 z 73 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów