Szukaj
Wreszcie dotarłem do 55lvl na piekle, co przy graniu godzina-dwie co drugi dzień nie było proste
No i gdyby nie AH to by zeszło duuużo dłużej bo sensownych itemów z dropa to za wiele nie miałem. Za to kupuj tanio sprzedaj drogo się ładnie sprawdza i mogłem kupić parę sensowniejszych klamotów dzięki czemu idąc samemu jakoś się tam posuwam.
Ale generalnie, chłopaki z zamieci się sprawili porządnie, gra jest grywalna, ma klimat i nie można powiedzieć żeby była gorsza od poprzednich wersji.
Bez AH gra na piekle na wydropionych przedmiotach byłaby IMHO praktycznie niemożliwa - poziom trudności powodowałby więcej frustracji niż przyjemności z postępów.
Osobiście spodziewałem się po tej grze ... nie wiem .. czegoś więcej. Nie jest źle ale ... Nie można natomiast odmówić pracownikom Blizzarda dystansu i poczucia humoru - właśnie trafiłem na kryptę o wiele mówiącej nazwie "Piekło Twórców" a tam potwory są jakby bardziej spersonifikowane niż w innych lokacjach
ciekawe kto będzie dla mnie tutaj bossem na końcu ?
Jay Wilson - główny producent gry - nawet sympatycznie ze zdjęcia patrzy ... :P
Ostatnio edytowane przez puchbeary ; 13-07-2012 o 15:08
Zastanawia mnie, że z umiejętności czarki to właściwie tylko kula mocy i dezintegracja mają jaki taki sens, cała reszta to badziewie straszne, a i w umiejętnościach biernych szału nie ma... Co ciekawe żółci bossowie nie stanowią problemu większego, ale niebiescy biegający po trzech z łańcuchami zawsze mi […] spuszczą, czasami na kilka razy muszę ich podchodzić...
Ostatnio edytowane przez swider ; 13-07-2012 o 23:54 Powód: wulg., int.
Skontaktuj się z nami