Close

Strona 37 z 73 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    bierzesz urlop w pracy ?
    Nie, będzie grał w robocie
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    bierzesz urlop w pracy ?
    Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Nie, będzie grał w robocie
    Nie, aż tak napalony nie jestem, chociaż znam takich, którzy wzięli. W robocie nie da rady, bo mam za małe uprawnienia, żeby cokolwiek zainstalować, a admin za cholerę nie chce dać mi swojego hasła...
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sorevell Zobacz posta
    Nie, aż tak napalony nie jestem, chociaż znam takich, którzy wzięli. W robocie nie da rady, bo mam za małe uprawnienia, żeby cokolwiek zainstalować, a admin za cholerę nie chce dać mi swojego hasła...
    Daj mu guest passa
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Z tego co wiem w aktualnie sprzedawanych kopiach nie ma już nawet guest passów.
    Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Daj mu guest passa
    Niemożliwe. W moim pudełku nie ma GP, sorry
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sorevell Zobacz posta
    Niemożliwe. W moim pudełku nie ma GP, sorry
    bo teraz oficjalnie już nie potrzeba.
    jednak jeszcze coś tam robią i nie ma na ten czas dostępnej wersji starter edition - ma się pojawić na dniach
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Wreszcie dotarłem do 55lvl na piekle, co przy graniu godzina-dwie co drugi dzień nie było proste
    No i gdyby nie AH to by zeszło duuużo dłużej bo sensownych itemów z dropa to za wiele nie miałem. Za to kupuj tanio sprzedaj drogo się ładnie sprawdza i mogłem kupić parę sensowniejszych klamotów dzięki czemu idąc samemu jakoś się tam posuwam.

Ale generalnie, chłopaki z zamieci się sprawili porządnie, gra jest grywalna, ma klimat i nie można powiedzieć żeby była gorsza od poprzednich wersji.

Domyślnie

Bez AH gra na piekle na wydropionych przedmiotach byłaby IMHO praktycznie niemożliwa - poziom trudności powodowałby więcej frustracji niż przyjemności z postępów.
    Osobiście spodziewałem się po tej grze ... nie wiem .. czegoś więcej. Nie jest źle ale ... Nie można natomiast odmówić pracownikom Blizzarda dystansu i poczucia humoru - właśnie trafiłem na kryptę o wiele mówiącej nazwie "Piekło Twórców" a tam potwory są jakby bardziej spersonifikowane niż w innych lokacjach

ciekawe kto będzie dla mnie tutaj bossem na końcu ?

Jay Wilson - główny producent gry - nawet sympatycznie ze zdjęcia patrzy ... :P
    Ostatnio edytowane przez puchbeary ; 13-07-2012 o 15:08

Domyślnie

Zastanawia mnie, że z umiejętności czarki to właściwie tylko kula mocy i dezintegracja mają jaki taki sens, cała reszta to badziewie straszne, a i w umiejętnościach biernych szału nie ma... Co ciekawe żółci bossowie nie stanowią problemu większego, ale niebiescy biegający po trzech z łańcuchami zawsze mi […] spuszczą, czasami na kilka razy muszę ich podchodzić...
    Ostatnio edytowane przez swider ; 13-07-2012 o 23:54 Powód: wulg., int.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Zastanawia mnie że z umiejętności czarki to właściwie tylko kula mocy i dezintegracja mają jaki taki sens, cała reszta to badziewie straszne a i w umiejętnościach biernych szału nie ma... co ciekawe żółci bossowie nie stanowią problemu większego ale niebiescy biegający po trzech z łańcuchami zawsze mi wpier...ol souszczą, czasami na kilka razy muszę ich podchodzić...
    A tam, ja teraz biegam bez dezintegracji i kuli mocy Trzeba kombinować dużo, a naprawdę można wiele fajnych buildów zrobić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Zastanawia mnie że z umiejętności czarki to właściwie tylko kula mocy i dezintegracja mają jaki taki sens, cała reszta to badziewie straszne a i w umiejętnościach biernych szału nie ma... co ciekawe żółci bossowie nie stanowią problemu większego ale niebiescy biegający po trzech z łańcuchami zawsze mi wpier...ol souszczą, czasami na kilka razy muszę ich podchodzić...
    O ile u mnicha tylko kilka skillów mi podchodziło, to u czarodziejki ciekawych buildów widzę pełno i przechodząc grę co chwilę je zmieniałem.

Strona 37 z 73 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów