Witam,
Fajna 2,7,9,11. Nie było łatwo jak widać. Wszystko na zastanym?Fajny reportarz!.
Pozdrawiam:
AMI
Szukaj
Witam,
Fajna 2,7,9,11. Nie było łatwo jak widać. Wszystko na zastanym?Fajny reportarz!.
Pozdrawiam:
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Madziulek - dzieki za obrone
Wini - idea by pokazac pokaz???? pokaz to pokaz .. reportaz to dokumentacja z niego .. raczej nie ma tu miejsca na idee. to tak jakby sie domagac zeby pilkarze sieladniej przewracali
AMI - czesc przy zastanym czesc przy dopaleniu sabina
Panowie - reasumujac - z przjemnoscia kiedys zabiore kogos z Was na podobny pokaz zeby zobaczyc jak sie go fotografuje "od chcenia" oraz z idea i pomyslem![]()
sailor nie wiem, czemu od niechcenia. Po prostu są jakieś takie... bardzo zwykłe, nie Twoje![]()
heh czemu u mnie nie ma takich imprezmi się tam podoba zważając na to że was pewnie zapakowali na "teren dla prasy" jak sardynki do puszki
moje wybory: 5, 7 i 14 jak na tą serię.
ja tak bardziej technicznie sie zapytam: jakie szkielko tzn. jakieś długie tele czy może byliście na tyle blisko że standardowy zoom (takie standardowe 28-70 czy 80) dawał rade? Doświetlałeś lampą jak dało rady czy tylko światło zastane?
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
sailor ależ ja się nie gniewamPo prostu, przyzwyczaiłeś już mnie do innych zdjęć (czy się podobały, czy nie
). A tu jakieś takie ....
![]()
Wiesz co Sailor - ale jest w tym coś, co mówi pebees... W zasadzie podobne uczucie budziło się i we mnie, jak pierwszy raz oglądałem.
I nie jest ważne co mówisz, że tłok, że jak raz wyjdziesz, to już nie wrócisz na miejsce, że przepychanki. To są rzeczy, które człowiek rozumie i przyjmuje (bądź nie) do wiadomości - ale uczucie pewnego zasmucenia, czy niedosytu, czy zawiedzionych nadziei na inne zdjęcia zostaje. Można to tłumaczyć - i tłumaczysz co i jak się rozgrywało - ale ja rozumiem co peebes chciał powiedzieć.
I nie idzie o to, żeby wpaść, powiedzieć, że ogólnie kicha, fotograf-dupa i wypaść. To nie ma nic wspólnego z krótką wzmianką, że jest do kitu. Mówiąc najprościej: wolę zapamiętać inne Twoje zdjęcia.
I najlepiej ujął to poprzednik. Jakie są te zdjęcia? Złe nie, ale jakieś takie...
fotki dobre ale impreza cała naciągana pewnie porsche nawet o niej nie wiedziało a to brudne auto to wielki wstyd (fotka 12) i te żalosne króliczki![]()
E, króliczki to detal... Tylko czemu ta kobita na 15 pokazuje się świeżo po tym, jak ktoś ją obił po twarzy... Przecież ma tak opuchnięte wargi, jakby na niej Gołota ćwiczył.
A auto faktycznie wygląda, jakby go wyciągnęli z piwnicy po rocznym leżakowaniu...
Skontaktuj się z nami