Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    sailor
    Gość

Domyślnie Eva Minge by Porsche

za tydzien w FTV a dzis juz a forum relacja z pokazu najnowszej kolekcji Evy Minge inspirowanej samochodami Porsche.

Miejsce: Stary Browar
    Projektantka: Eva Minge
    Modelki: GAGA
    Samochody: Porsche

1. chwile przed

2. zaczynamy

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. po pieknych modlelkach czas na piekny samochod

11.

12. nie zabraklo kroliczkow Playboya

13. na koniec do mini sesji zdjeciowej zapozowala projektantka

14.

15.

pebees
    Gość

Domyślnie

Hmm.. sailor.. robiłeś to wszystko od niechcenia?

Domyślnie

Zdaje mi się, czy na 12. widać że samochód był trochę zakurzony? fe...

sailor
    Gość

Domyślnie

pebees czemu od niechcenia?

papidar11 - postoj sobie 2h w dymie z dymiarek i innych tego typu wynalazkach - tez bedziesz zakurzony

Domyślnie

Fakt.

Madziulek
    Gość

Domyślnie

niektórzy mają bardzo ciekawe rzeczy do powiedzenia... ręce opadają jak czytam czasem komentarze..

a co do zdjęć ciekawa impreza
    oświetlenie chyba miałeś nieciekawe jak na takie warunki niezła robota MZ , podoba mi się 2,10,11,13 ale 15 bym nie pokazywała imho troszke niekorzystnie wyszła ...

ale kto wie może np.peebes zrobiłby to lepiej ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta
    (...) imho troszke niekorzystnie wyszła ...
    (...)
    Witam, pytanie czy ona w ogóle może korzystnie wyjść?! Ale to już temat na inną dyskusję... fotoreportaż ciekawy, gratuluję - jedno, co mnie uderzyło, że większość modelek pokazałeś w tym samym ujęciu... nie było innych możliwości? Pozdrawiam, Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta
    niektórzy mają bardzo ciekawe rzeczy do powiedzenia... ręce opadają jak czytam czasem komentarze..

a co do zdjęć ciekawa impreza
    oświetlenie chyba miałeś nieciekawe jak na takie warunki niezła robota MZ , podoba mi się 2,10,11,13 ale 15 bym nie pokazywała imho troszke niekorzystnie wyszła ...

ale kto wie może np.peebes zrobiłby to lepiej ?
    Jeżeli na 15 Tobie podobają się 4, 1 dyskwalifikujesz to dlaczego Ci ręce opadają?

Ja też mam wrażenie, że od niechcenia, jeszcze bez jakiegoś pomysłu czy idei jak "pokazać pokaz".

Uprzedzając - nie zrobię tego lepiej
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

jakby mi ktoś na masce usiadł ... normalnie bym ubił

ps ladne porsche ciekawe czy jej prywatne ...nieco jakby zakurzone prosi się o wywoskowanie
    |D90|D7200|S10-20|35 f1.8|18-105vr |T70-300VC |T150-600VC |
    FOTKIJETPHOTOS,AIR FOTO

Domyślnie

Na forum fotografów zasada jest taka, żeby rozmawiać o fotkach ale ten temat jest tu chyba wyczerpany. Dodam tylko, że jest to bez wątpienia trudny temat do sfotografowania i niestety wyszło to wszystko dość płasko. Nie mierzę absolutnie w autora, który z pewnością zrobił co mógł, a oglądając zdjęcia w witrynie Sailora wiem napewno, że tak było. Trochę dziwię się organizatorom, a najbardziej właścicielom. Gratuluję Pani Prezes G.K. najpiękniejszej galerii handlowej na świecie, cieszę się również z rozbudowy o "nową część starego browaru", chylę czoła za działalność fundacji i aspiracje do krzewienia kultury i sztuki. Oczy Pani Grażyny patrzą z bilboardów na cały Poznań i Warszawę niczym oczy wielkiego brata ale nie patrzą na odpowiednie oświetlenie wnętrza, które przecież sprzedaje się wraz z fotami z takich właśnie pokazów ! Z drugiej strony, Sailor, jak na reportaż z prestiżowej imprezy brakuje trochę fotek oficjeli, reakcji publiczności
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów