Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36
    sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    To nie ma nic wspólnego z krótką wzmianką, że jest do kitu. Mówiąc najprościej: wolę zapamiętać inne Twoje zdjęcia.
    I najlepiej ujął to poprzednik. Jakie są te zdjęcia? Złe nie, ale jakieś takie...
    i widzisz jacy jestescie - nie dacie czlowiekowi na chwile wyjsc nawet ze studio .. ciagle tylko akty i kropelki ja wiem ze przyzwyczajenie druga natura ale .. bez przesady .. dajcie czasem odetchnac ..
    btw - ja sie nie tlumacze z warunkow. zastalem jakie byly i takie zdjecia zrobilem. najwazniejsze by kllient byl zadowolony
    Cytat Zamieszczone przez adak_k Zobacz posta
    impreza cała naciągana pewnie porsche nawet o niej nie wiedziało a to brudne auto to wielki wstyd (fotka 12) i te żalosne króliczki
    po pierwsze chyba nie iwesz co mowisz, po drugie chyba nigdy nie byles na takiej imprezie. po trzecie o wyglad kroliczkow miej pretensje do redakcji Playboya po czwarte wyobrazasz sobie zrobienie imprezy pod marka porsche bez wiedzy porsche? raczej ciezko imho .. po piate szf porsche polska byl na pokazie jak chesz podesle ci jego fote na tym wlasnie zakurzonym porszaku - mnie naprawde malo ze on zakurzony byl - nie ja za to odpowiadalem. ja mialem zrobic zdjecia. kropka. po szoste .. chyba skoncze dyskusje ..

Domyślnie

jakby mi ktoś na masce usiadł ... normalnie bym ubił

ps ladne porsche ciekawe czy jej prywatne ...nieco jakby zakurzone prosi się o wywoskowanie
    |D90|D7200|S10-20|35 f1.8|18-105vr |T70-300VC |T150-600VC |
    FOTKIJETPHOTOS,AIR FOTO

Domyślnie

Na forum fotografów zasada jest taka, żeby rozmawiać o fotkach ale ten temat jest tu chyba wyczerpany. Dodam tylko, że jest to bez wątpienia trudny temat do sfotografowania i niestety wyszło to wszystko dość płasko. Nie mierzę absolutnie w autora, który z pewnością zrobił co mógł, a oglądając zdjęcia w witrynie Sailora wiem napewno, że tak było. Trochę dziwię się organizatorom, a najbardziej właścicielom. Gratuluję Pani Prezes G.K. najpiękniejszej galerii handlowej na świecie, cieszę się również z rozbudowy o "nową część starego browaru", chylę czoła za działalność fundacji i aspiracje do krzewienia kultury i sztuki. Oczy Pani Grażyny patrzą z bilboardów na cały Poznań i Warszawę niczym oczy wielkiego brata ale nie patrzą na odpowiednie oświetlenie wnętrza, które przecież sprzedaje się wraz z fotami z takich właśnie pokazów ! Z drugiej strony, Sailor, jak na reportaż z prestiżowej imprezy brakuje trochę fotek oficjeli, reakcji publiczności
    Pozdrawiam

Domyślnie

Fotki miodzio. Szkoda, że ja mieszkam na takim zadupiu i wszedzie mam daleko
    D80 + MB-D80 | T 17-50 2,8 | S 70-200 2,8 | SB-800 + klamoty do fot. bezcieniowej

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iras Zobacz posta
    niestety wyszło to wszystko dość płasko.
    hmmm plasko powiadasz .. interesujace .. takiej opinii jeszcze nie slyszalem
    Cytat Zamieszczone przez Iras Zobacz posta
    Z drugiej strony, Sailor, jak na reportaż z prestiżowej imprezy brakuje trochę fotek oficjeli, reakcji publiczności
    Pozdrawiam
    od tego byli prasowi papparazzi .. ja grzecznie focilem pokaz.. nie wpycham sie ludziom w robote to raz a dwa ze spokojnie wykonuje swoja. nie bylo zlecenia na oficjeli, oficjeli nie focilem
    na szczescie zleceniodawca byl zadowolony z dostarczonego materialu.

Domyślnie

Patrzę na te foty i patrzę - nie wiem, czego od nich chcą malkontenci - są dobre, solidnie zrobione - najlepsze jakie w takich warunkach dałoby się zrobić - nie ma błędów technicznych, kadry są OK, ekspozycja też. Niezadowolonym proponuję kiedyś stanąć w skupisku reporterów/operatorów i spróbować zrobić tylko JEDNĄ, przyzwoitą fotkę - wtedy pogadamy. Na takich imprezach zajmujesz miejscówkę i warujesz przy niej choćby nie wiem co - chcesz siku, pić lub coś gorszego - twój problem. Jeśli odejdziesz, to miałeś miejscówkę i po robocie. Mogę zaprosić kogoś z Was na najbliższą imprezę, na której będę focił - 26 maja w Spodku - załatwię akredytację i pogadamy po imprezie na temat reporterki...

Domyślnie

Drogą dedukcji - co jest 26 w Spodku? I tak mam problem, bo muszę kogoś znaleźć do Wawy na finały mistrzostw UE juniorów... półfinały zrobię, ale w sobotę chciałbym do Katowic...

Domyślnie

Już wiem Chętnie bym pomógł ale 26 robię jakieś zawody wędkarskie w Olsztynie Chyba że się z tego wykręcę to chętnie pomogę z tymi juniorami.

Domyślnie

Spoko - jakiś grosz się ukręci - nie za duży bo mam stały układ z PZB, ale zawsze, a 28-75 w sam raz się przyda - większość przy świetle zastanym. Lampka tylko na dekoracje zwycięzców, więc tylko na kilka zdjęć - pomyśl - imprezka niedaleko - w OSiR na Nowowiejskiej - tuż przy Mariottcie

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów