z checia bym sie poudzialem 26go w spodku .. ale tego dnia bede juz siedial w samolocie lecacym zupelnie nie po drodze- mam zamiar zdazyc na final regat Louis Vuitton Cup
![]()
Szukaj
z checia bym sie poudzialem 26go w spodku .. ale tego dnia bede juz siedial w samolocie lecacym zupelnie nie po drodze- mam zamiar zdazyc na final regat Louis Vuitton Cup
![]()
Fajne klimaty, ale na Torwarze część fotek robiłem z leżącą mi na plecach panienką - serio - niska była i do ringu nie sięgała, to wlazła mi na plecy. Żeby chociaż ładna była... Dobrze, że identyfikator "Organizator" dużo daje, bo ochrona się nie czepia![]()
mówiłem Sailor w pewnym wątku, że przyzwyczajasz kolegów i koleżanki do pewnego poziomuwiem jak cholernie ciężko jest robić zdjęcia w takich warunkach - jak fIlek wspomniał - sam byłem raz na czymś podobnym gdzie to moje JEDNO udane na ok. 250 zdjęć było takie sobie ;] co prawda nie miałem wtedy nic innego niż kit 18-70...
dobre zdjęcia choć 15stki rzeczywiscie mozna juz bylo nie wrzucac bo to antyreklama dla tych pokazówbabka ma tapetę pewnie podobnie technologicznie ręcznie robioną co karoseria tego porsche.. aż przykro
pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu!
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Dołączę do grona malkontentów.
Nie twierdzę że lepiej się nie dało, sam nie zrobiłbym lepszych, ale...
Nie ma w tych zdjęciach ani wizualnej uczty, ani wzorca dla mniej wtajmniczonych,
nie ma w nich nic poza rzemieślniczą normalnością.
Przyzwyczaiłeś nas do czegoś innego, bardziej wysublimowanego.![]()
Camera Obscura, DX, FX, XXX
Zdjęcia są poprawne, ale bez fajerwerków. Poprawnie naświetlone, dobry balans bieli.
Natomiast brak im wyrazistości. Są nieco płaskie, w sensie braku izolacji głównego obiektu od tła.
Również same modelki na wybiegu (na pokazanych zdjęciach) są uchwycone w dość monotonnych pozach, co też nie przykuwa na dłużej oka.
Warunki warunkami, ale z takiego pokazu można wyciągnąć więcej.
Z przyjemnością natomiast oglądam Twoje zdjęcia ze studia.
pozdrawiam
amber
Zapraszamhttp://blog.amberwind.pl
sailor, trochę powyrywałeś moje cytaty z kontekstu.... nie umniejszam twojemu warsztatowi. Miałem na myśli raczej to, że gdyby pozbierać fotki wszystkich obecnych na imprezie - jak to określiłeś - prasowych paparazzich nic więcej byśmy nie zobaczyli. Podkreśliłem zdecydowanie to, że tak piękny obiekt jakim jest Staruszek Browar w Nowym Wydaniu nie istnieje na fotograficznej relacji z imprezy. Równie dobrze mógł to być hangar na Ławicy ....
Wielu innych Twoich zdjęć gratuluję (niektórych też zazdroszczę)
Skontaktuj się z nami