Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36
    sailor
    Gość

Domyślnie

z checia bym sie poudzialem 26go w spodku .. ale tego dnia bede juz siedial w samolocie lecacym zupelnie nie po drodze - mam zamiar zdazyc na final regat Louis Vuitton Cup

Domyślnie

Fajne klimaty, ale na Torwarze część fotek robiłem z leżącą mi na plecach panienką - serio - niska była i do ringu nie sięgała, to wlazła mi na plecy. Żeby chociaż ładna była... Dobrze, że identyfikator "Organizator" dużo daje, bo ochrona się nie czepia

Domyślnie

mówiłem Sailor w pewnym wątku, że przyzwyczajasz kolegów i koleżanki do pewnego poziomu wiem jak cholernie ciężko jest robić zdjęcia w takich warunkach - jak fIlek wspomniał - sam byłem raz na czymś podobnym gdzie to moje JEDNO udane na ok. 250 zdjęć było takie sobie ;] co prawda nie miałem wtedy nic innego niż kit 18-70...

dobre zdjęcia choć 15stki rzeczywiscie mozna juz bylo nie wrzucac bo to antyreklama dla tych pokazów babka ma tapetę pewnie podobnie technologicznie ręcznie robioną co karoseria tego porsche.. aż przykro

pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu!
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

Dołączę do grona malkontentów.

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Patrzę na te foty i patrzę - nie wiem, czego od nich chcą malkontenci - są dobre, solidnie zrobione - najlepsze jakie w takich warunkach dałoby się zrobić
    Nie twierdzę że lepiej się nie dało, sam nie zrobiłbym lepszych, ale...
    Nie ma w tych zdjęciach ani wizualnej uczty, ani wzorca dla mniej wtajmniczonych,
    nie ma w nich nic poza rzemieślniczą normalnością.
    Przyzwyczaiłeś nas do czegoś innego, bardziej wysublimowanego.
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

Zdjęcia są poprawne, ale bez fajerwerków. Poprawnie naświetlone, dobry balans bieli.
    Natomiast brak im wyrazistości. Są nieco płaskie, w sensie braku izolacji głównego obiektu od tła.
    Również same modelki na wybiegu (na pokazanych zdjęciach) są uchwycone w dość monotonnych pozach, co też nie przykuwa na dłużej oka.
    Warunki warunkami, ale z takiego pokazu można wyciągnąć więcej.

Z przyjemnością natomiast oglądam Twoje zdjęcia ze studia.

pozdrawiam
    amber

Domyślnie

sailor, trochę powyrywałeś moje cytaty z kontekstu.... nie umniejszam twojemu warsztatowi. Miałem na myśli raczej to, że gdyby pozbierać fotki wszystkich obecnych na imprezie - jak to określiłeś - prasowych paparazzich nic więcej byśmy nie zobaczyli. Podkreśliłem zdecydowanie to, że tak piękny obiekt jakim jest Staruszek Browar w Nowym Wydaniu nie istnieje na fotograficznej relacji z imprezy. Równie dobrze mógł to być hangar na Ławicy ....
    Wielu innych Twoich zdjęć gratuluję (niektórych też zazdroszczę )

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów