Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

Witam,

Fajna 2,7,9,11. Nie było łatwo jak widać. Wszystko na zastanym? Fajny reportarz!.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    Jeżeli na 15 Tobie podobają się 4, 1 dyskwalifikujesz to dlaczego Ci ręce opadają?

Ja też mam wrażenie, że od niechcenia, jeszcze bez jakiegoś pomysłu czy idei jak "pokazać pokaz".

Uprzedzając - nie zrobię tego lepiej
    napisałam które podobają mi się najbardziej
    a chodziło mi o zgryzliwy ,zbędny moim zdaniem komentarz

na tym konczę ten temat

Pozdrawiam

sailor
    Gość

Domyślnie

Madziulek - dzieki za obrone
    Wini - idea by pokazac pokaz???? pokaz to pokaz .. reportaz to dokumentacja z niego .. raczej nie ma tu miejsca na idee. to tak jakby sie domagac zeby pilkarze sieladniej przewracali
    AMI - czesc przy zastanym czesc przy dopaleniu sabina

Panowie - reasumujac - z przjemnoscia kiedys zabiore kogos z Was na podobny pokaz zeby zobaczyc jak sie go fotografuje "od chcenia" oraz z idea i pomyslem

pebees
    Gość

Domyślnie

sailor nie wiem, czemu od niechcenia. Po prostu są jakieś takie... bardzo zwykłe, nie Twoje

Domyślnie

heh czemu u mnie nie ma takich imprez mi się tam podoba zważając na to że was pewnie zapakowali na "teren dla prasy" jak sardynki do puszki moje wybory: 5, 7 i 14 jak na tą serię.

ja tak bardziej technicznie sie zapytam: jakie szkielko tzn. jakieś długie tele czy może byliście na tyle blisko że standardowy zoom (takie standardowe 28-70 czy 80) dawał rade? Doświetlałeś lampą jak dało rady czy tylko światło zastane?
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    są jakieś takie... bardzo zwykłe, nie Twoje
    przepraszam ...

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    bardziej technicznie sie zapytam: jakie szkielko tzn. jakieś długie tele czy może byliście na tyle blisko że standardowy zoom (takie standardowe 28-70 czy 80) dawał rade? Doświetlałeś lampą jak dało rady czy tylko światło zastane?
    doswietlalem lampa jak sie dalo. szkla: sigma 10-20 i nikkor micro 60 -typowo reporterskie szklo podpiete do d200 i d70.

pebees
    Gość

Domyślnie

sailor ależ ja się nie gniewam Po prostu, przyzwyczaiłeś już mnie do innych zdjęć (czy się podobały, czy nie ). A tu jakieś takie ....

bombel
    Gość

Domyślnie

Wiesz co Sailor - ale jest w tym coś, co mówi pebees... W zasadzie podobne uczucie budziło się i we mnie, jak pierwszy raz oglądałem.

I nie jest ważne co mówisz, że tłok, że jak raz wyjdziesz, to już nie wrócisz na miejsce, że przepychanki. To są rzeczy, które człowiek rozumie i przyjmuje (bądź nie) do wiadomości - ale uczucie pewnego zasmucenia, czy niedosytu, czy zawiedzionych nadziei na inne zdjęcia zostaje. Można to tłumaczyć - i tłumaczysz co i jak się rozgrywało - ale ja rozumiem co peebes chciał powiedzieć.

I nie idzie o to, żeby wpaść, powiedzieć, że ogólnie kicha, fotograf-dupa i wypaść. To nie ma nic wspólnego z krótką wzmianką, że jest do kitu. Mówiąc najprościej: wolę zapamiętać inne Twoje zdjęcia.

I najlepiej ujął to poprzednik. Jakie są te zdjęcia? Złe nie, ale jakieś takie...

Domyślnie

fotki dobre ale impreza cała naciągana pewnie porsche nawet o niej nie wiedziało a to brudne auto to wielki wstyd (fotka 12) i te żalosne króliczki

bombel
    Gość

Domyślnie

E, króliczki to detal... Tylko czemu ta kobita na 15 pokazuje się świeżo po tym, jak ktoś ją obił po twarzy... Przecież ma tak opuchnięte wargi, jakby na niej Gołota ćwiczył.

A auto faktycznie wygląda, jakby go wyciągnęli z piwnicy po rocznym leżakowaniu...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów