Close

Strona 119 z 127 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 181 do 1 190 z 1268

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    No niby tak, ale 35/1.8 to jednak turbo low budget lens, nie oczekiwałbym od niego nie wiadomo czego. Pewnie jakby szybciej smigał, to juz by nie miał takiej radosnej ceny.
    Tak po prawdzie, to przy niewielkim wysiłku cena N35 1.8DX jest tylko trochę niższa od O45 1.8........ w każdym razie różnica w cenie nie jest na tyle duża, żeby tłumaczyć tym różnicę w działaniu. Moim zdaniem
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Akurat na ceny to ja bym patrzał na samym koncu, bo dzisiaj to ciezko stwierdzić w jakim stopniu składaja się na nią materialy, osiagi, jakość, marka i marketing..

Poza tym to jednak nadal bedzie małe lekkie szkło
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    Moje zdanie: do zdjęć zdecydowanie D800, do filmów zdecydowanie 5D3 -kogo stać niech bierze najlepiej oba.
    do video to najlepiej panasonica GH2 , tylko dostępność szkieł jest taka sobie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    tylko dostępność szkieł jest taka sobie
    ergo nie najlepiej hehe
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Akurat na ceny to ja bym patrzał na samym koncu, bo dzisiaj to ciezko stwierdzić w jakim stopniu składaja się na nią materialy, osiagi, jakość, marka i marketing..
    Tu masz absolutną rację.

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    do video to najlepiej panasonica GH2
    Nie w każdej sytuacji -własnie teraz montuję film z komunii, którą robiliśmy za pomocą GH2 i D800........ i powiem, że akurat w tych warunkach, w których filmowaliśmy, obraz z D800 jest lepszy.

Domyślnie

Tu masz absolutną rację.
    Zresztą prosty przykład - Leica Monochrom - uszczuplili, wyjeli, a cenę podnieśli
    Völkchlor

Domyślnie

Ty pisałeś, że jak kolor to tylko Canon, natomiast jak padł argument, że jak AF to tylko Nikon -to go wyśmiałeś. Mogę wyśmiać Twój tekst o wyśmiewaniu porównania AF na korzyść Nikona, czy będzie to zbyt osobiste podejście do tematu ?
    Czy mógłbyś zacytować słowa na poparcie swoich konfabulacji?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta

oge -d700 wygeneruje większą ilością trafionych zdjęć do obróbki, z canona mamy o połowę mniej materiału ponieważ ostrość poszła i i nie wróciła

Tyleż śmieszne, co nieprawdziwe
    O mniej więcej tutaj...... zapomniałeś ?

Wyśmiałeś, że nieprawdziwe -ja wyśmiałem Twoje twierdzenia na temat koloru -też nieprawdziwe.

Domyślnie

Wyśmiałeś, że nieprawdziwe -ja wyśmiałem Twoje twierdzenia na temat koloru -też nieprawdziwe.
    Ale co wyśmiałem? Kolega napisał śmieszną (zabawną, pełną poczucia humoru) uwagę, która jest nieprawdziwa. Ilośc nietrafionych zdjęć z 5D2 zalezy do tego, kto robi te zdjęcia. Nie jest tak, że 1/2 zdjęć jest nietrafiona. Nic nie wyśmiałem. Stwierdziłem, że opinia jest równie zabawna co nieprawdziwa. TZN., że jest bardzo zabawna, bo rzeczywiście jest, i tak samo bardzo nieprawdziwa. Ja tu nic nie wyśmiałem, a już na pewno nie wyśmiewałem, że "jak AF to tylko Nikon".
    Konfabulujesz kolego, od samego początku tej dyskusji. Wypisujesz interpretacje, które nie mają nic wspólnego z tym co piszę. Wolałbym, żebys zamaist skupiac się, jak nieudolnie odbić piłeczkę, żeby Twoje było na wierzchu, skupił się na tym co rzeczywiście było napisane i przestał wszystkim udowadniać, że napisałem coś, czego nie napisałem.
    Właściwie, po tym co tu przeczytałem w tym watku, w Twoim wykonaniu, uważam, że poświęcanie Ci więcej uwagi jest stratą czasu.
    Pozdrawiam i EOT.

Domyślnie

Fatman, jak tam? co z tymi silnikami micro SWM w nikonie ?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Strona 119 z 127 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów