Close

Strona 10 z 73 PierwszyPierwszy ... 891011122060 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Właśnie zabiłem Leorica ..... Króla szkieletów .... jestem zniesmaczony. Sorry, ale nie kupię tej gry.
    więcej szczegółów podasz?
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Jakich? Gra jest według mnie kiepska. Nie trzyma klimatu ani z kultowej mrocznej jedynki, ani z dwójki. Po prostu Blizzard leci na legendzie i zarabia na tym nie małą kasę. Moim zdaniem nie warto za taką gierkę wydawać więcej niż 100zł. Nie leży mi ona.

Domyślnie

no i o te szczegóły mi chodziło.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Jakas masakra

Domyślnie

Dobrze że gra nie jest na kartki
    ot pstrykam....

Domyślnie

dzięki uprzejmości jednego z kolegów (jeszcze raz dziękuję za passa) miałem okazje wypróbować- na razie nabiłem zaledwie kilka lvli, ale gra się jakoś bez polotu i klimatu, trochę nuda wieje... Nsa pełna chyba się nie zdecyduję. choć może się jeszcze przekonam
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    dzięki uprzejmości jednego z kolegów (jeszcze raz dziękuję za passa) miałem okazje wypróbować- na razie nabiłem zaledwie kilka lvli, ale gra się jakoś bez polotu i klimatu, trochę nuda wieje... Nsa pełna chyba się nie zdecyduję. choć może się jeszcze przekonam
    A nie ma za co

Domyślnie

no to ja sobie dzisiaj zarzucam Diablo II przynajmniej z klimatem i na kompie, a nie na serwerze no i moze uda mi sie wkoncu przerobic cala gre. zawsze mi czasu brakowalo, ateraz wieczorami mam go pod dostatkiem

Domyślnie

Dzisiaj przeszedłem 1 akt. I tak jak wspominiano brak klimatu z poprzednich części, za kolorowa grafika wolałem tą mroczniejszą z poprzednich części, gram na poziomie normal i za proste cały pierwszy akt bez użycia miksturki.Fabuła mi się narazie podoba fakt że prowadzą nas za rączke strzałki jest troche irytujące. Nie do końca podoba mi się rozwój postaci, no ale tragedi nie ma zawsze to coś innego. Nie rozumiem jednej rzeczy gram barbarzyńcą i bronie na zdrowy rozsądek mogło by się wydawać że topór dwuręczny będzie zadawał obrażenia większe niż sztylet trzymany w jednej ręce, a w grze jakoś jest na opak nie wiem czy ja tak mam czy inni też ale od początku teoretyczne słabsze bronie są mocniejsze:P ( barbarzyńca śmiesznie wygląda z sztyletem:P:P). Na obecną chwilę gra jest fajna i grywalna i chyba warta tych 149zł, choć spodziewałem się troszkę więcej.
    P.S. Mogę też dać komuś guest passa został mi jeden.
    NIkon D3000

Strona 10 z 73 PierwszyPierwszy ... 891011122060 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów