Close

Strona 11 z 73 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    dzięki uprzejmości jednego z kolegów (jeszcze raz dziękuję za passa) miałem okazje wypróbować- na razie nabiłem zaledwie kilka lvli, ale gra się jakoś bez polotu i klimatu, trochę nuda wieje... Nsa pełna chyba się nie zdecyduję. choć może się jeszcze przekonam
    Ja po niecałej godzince wyłączyłem, nuuuuuda panie.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Grafika?
    Brzydko jest i tyle, plansza startowa to jakies nieporozumienie, fuj..
    Ale już pojawiają się mody:
    http://www.youtube.com/watch?v=iYAgM...layer_embedded

mi powyższy pasuje, ale jeszcze nie próbowałem go wstawić grę

Domyślnie

Jak komuś grafika nie leży, to są dwie drogi:
    1. www.darkd3.com - IMHO obowiązkowe, mi się najbardziej podoba Stronger i Effects i Sharpness na on. Obsługa prosta - wybieramy efekt jaki chcemy uzyskać, klikamy download, a ściągnięty plik rozpakowujemy w głównym katalogu gry.
    2. jak ktoś ma grafikę nVidii, to może w sterownikach włączyć Ambient Occlusion - Control Panel->Manage 3D Settings->zakłądka Program Settings-> z listy wybieramy Diablo III (jeśli trzeba, odhaczamy ptaszka pod listą) i włączamy Ambient Occlusion.

Punkt 2 jest niezależny od punktu 1, można używać obu naraz (polecam).
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

pograłem z godzinkę i muszę przyznać, że klimatu z poprzednich części na próżno w D3 szukać
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta
    pograłem z godzinkę i muszę przyznać, że klimatu z poprzednich części na próżno w D3 szukać
    Godzinkę? Twardziel
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta

ee... takie same teksty były jak wyszła dwójka... a teraz dwójka jest kultowa

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Abaddon84 Zobacz posta
    Dzisiaj przeszedłem 1 akt. I tak jak wspominiano brak klimatu z poprzednich części, za kolorowa grafika wolałem tą mroczniejszą z poprzednich części, gram na poziomie normal i za proste cały pierwszy akt bez użycia miksturki.Fabuła mi się narazie podoba fakt że prowadzą nas za rączke strzałki jest troche irytujące. Nie do końca podoba mi się rozwój postaci, no ale tragedi nie ma zawsze to coś innego. Nie rozumiem jednej rzeczy gram barbarzyńcą i bronie na zdrowy rozsądek mogło by się wydawać że topór dwuręczny będzie zadawał obrażenia większe niż sztylet trzymany w jednej ręce, a w grze jakoś jest na opak nie wiem czy ja tak mam czy inni też ale od początku teoretyczne słabsze bronie są mocniejsze:P ( barbarzyńca śmiesznie wygląda z sztyletem:P:P). Na obecną chwilę gra jest fajna i grywalna i chyba warta tych 149zł, choć spodziewałem się troszkę więcej.
    P.S. Mogę też dać komuś guest passa został mi jeden.
    W Starcrafcie 2 tez chodzilo sie "za raczke" - wylaczylem po 4 misjach . Nie chce robic off topa ale zobaczcie sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=sCdbd...5D3B6733812C3A a zwlaszcza sposoby rzucania spelli u maga Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    zobaczcie sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=sCdbd...5D3B6733812C3A a zwlaszcza sposoby rzucania spelli u maga Pozdro
    łooo
    fajne to
    i to nawet bardzo !
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Czyli co, powtórka z rozrywki jak to było w przypadku starcrafta2? Odcinanie kuponów do świetnych wcześniejszych tytułów?
    Też ludzie narzekali, że zbyt kolorowy, wręcz jak gra dla dzieci, do tego cena kosmiczna, a do dyspozycji tylko 1/3 tego co w SC1, bo dali tylko rozrywkę ludkami.
    nic...

Domyślnie

Prosze o priv jeśli ktoś by miał na zbyciu testowy klucz do diablo - chcialbym zobaczyc czy mój sprzęt jeszcze się nadaje przed kupnem pełnej wersjii...

PS - orientuje sie ktos czy wersja na rynek UK ma możliwość włączenia polskich napisów/interfejsu ??
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 18-05-2012 o 17:17

Strona 11 z 73 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów