Close

Strona 8 z 73 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konopia Zobacz posta
    Diablo 3 jest dostępne cały czas, jest nieskończona ilość kopi cyfrowym na battle.net,
    nie rozumiem coście się tak uparli na wersję pudełkową.
    Ja kupiłem cyfrową jeszcze przed premierą.
    Wszedłem z ciekawości.
    60 euro !
    Hehe.. doprawdy wielka jest siła marketingu, że znajdują na to chętnych. I to w czasach kryzysu.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Bardzo bym prosił o opinie na temat D3 osób, które w nią grają i które grały wcześniej, dłużej w D2 i LODa.
    Galeria: www.artifoto.ksu.pl

D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arti386 Zobacz posta
    Bardzo bym prosił o opinie na temat D3 osób, które w nią grają i które grały wcześniej, dłużej w D2 i LODa.
    yyy... tak jakby cały wątek jest o tym? O_o
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Wątek w sporej części dotyczy zakupy i kluczy. A ja jestem ciekaw opinii osób, które z D2 na prawdę mocno były związane przechodząc ja kilka razy różnymi postaciami a teraz zagrały już te kilka dni w D3.
    Galeria: www.artifoto.ksu.pl

D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arti386 Zobacz posta
    Wątek w sporej części dotyczy zakupy i kluczy. A ja jestem ciekaw opinii osób, które z D2 na prawdę mocno były związane przechodząc ja kilka razy różnymi postaciami a teraz zagrały już te kilka dni w D3.
    Ja grałem w D1 z 1,5 roku na BattleNet, przeszedłem całe kilkanaście razy. Grałem w HellFire. W D2 grałem dłużej, bo około 3 lat, Całe ile razy przeszedłem to nie zliczę, bo bez sensu. Co do D3 to grałem dopiero 4-5h, więc opinii jeszcze nie mam, ale z tego co zdążyłem się zorientować czytając, to wyszło średnio.

1. Kolorki faktycznie takie kolorowe. Ja takich gier nie lubię w ogóle, już nie ważne czy klimat mangowy czy piekielny. Mnie to średnio przypadło do gustu.
    2. Raczej da się ogarnąć co się dzieje, więc pomimo kolorków i efektów wiadomo w co się trafia.
    3. Po 24h grania na BattleNet ludzie już kończyli poziom Piekło, więc gra nie jest zbyt długa. Jeśli chce się to po prostu przejść i zakończy karierę to eksplorując wszystko zajmie to pewnie 2 tygodnie grając tylko po pracy kilka godzin.
    4. Jeszcze nie mam zdania co do fabuły, tego co tam jest etc., bo jeszcze nie do końca ogarniam, a zdania na forach są podzielone. Np. ten cały Crafting. Niby można szkolić jeden typ, ale okazuje się w grze że nie mam wyboru u rzemieślnika jaki typ, więc może jednak da się zrobić wszystkich.
    5. Zupełnie nie przeszkadza mi trójwymiarowość, tereny etc. Gra się tak samo dobrze jak w poprzednich wersjach.
    6. Troszkę zepsuli zabawę w odkrywanie fabuły. Gra prowadzi za rączkę, wiadomo gdzie iść, bo są strzałki na minimapie. Czyli można iść szybko do celu.
    7. Dla mnie rozwój postaci na plus. Nie trzeba kombinować z rozkładaniem statystyk, bo same się dodają. Jak się źle rozwinie umiejętności to też nie problem, bo można resetować. Teraz duże znaczenie ma ekwipunek. Tzn. kluczowe, więc jest co szukać.

Na razie to tyle. Czy jest lepsze i czy długo pogram, to nie wiem. Gram bardziej z sentymentu i tego, że gry tego typu mi się podobają, nieważne jak będą zrobione, więc moja opinia może być nieobiektywna. Tym bardziej, że już ze względu na wiek nie jaram się tak jak kiedyś, więc nie wiem czy przyczyną tego, że nie siedziałem dziś do 3 w nocy jest to, że gra jest gorszy, czy to, że jestem starszy

PS
    I podobno jest łatwa. Poziom normal jest banalny. Ludzie nie zużywali np. w 1 akcie w ogóle miksturek życia. Podobno koszmar jest tak trudny jak w d2 normal. Piekło jak koszmar. Więc pewnie poziom Inferno będzie jak piekło z d2.

Domyślnie

I podobno jest łatwa. Poziom normal jest banalny. Ludzie nie zużywali np. w 1 akcie w ogóle miksturek życia. Podobno koszmar jest tak trudny jak w d2 normal. Piekło jak koszmar. Więc pewnie poziom Inferno będzie jak piekło z d2.
    no to dali taką "rozbiegówkę", dół obniżyli - góra została po staremu.
    D7000; SB - 910; N10 - 24; N18 - 200 VRII; N70 - 300 VR G IF-ED; N35 / 1.8G; N105 / 2.8 VR MICRO + podpórka + FT2

Domyślnie

A czy ktoś jest w stanie skomentować plotkę, że w Warszawie nie ma już nigdzie wersji boxowej?
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

Patrzyłeś na Ostrobramskiej w MM, albo Real Jubilerska? Podobno rano były jeszcze :/
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nathaniel Zobacz posta
    Patrzyłeś na Ostrobramskiej w MM, albo Real Jubilerska? Podobno rano były jeszcze :/
    Nie, nie, ja dopiero rozpoznaję rynek - na razie nigdzie nie jeździłem
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

Proponuję dzwonić i pytać, zdarza się że ktoś bierze 10-50 sztuk :/
    D90

Strona 8 z 73 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów