Close

Strona 7 z 73 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Hmm... chyba musze troche ponarzekać. Gralem w OpenBeta i nawet jakos to szlo na moim lapku ale biorac pod uwage ze do lapka mam podpiete 23"EIZO fullHD srednio to wygladalo. Doszedlem do wniosku ze zakupie PCta. 9.05 zlozylem zamowienie w morele. Mieli wyslac w poniedzialek. Nie wysłali. Dzonilem we wtorek obiecywali ze bedzie wyslane po poludniu. Nie wyslali. Dzisiaj dzwonilem 2 razy, mial do mnie ktos oddzwonic z dzialu technicznego ale po godzinie 17 ( kiedy juz nie dziala ich infolinia) dostalem maila ze zamowienie bedzie zrealizowane 18.05..... Wiec naskrobalem im maila ze dziekuje i rezygnuje z zamowienia bo nie mam czasu tyle czekac. Ciekawe kiedy oddadza mi pieniadze. No nic... na weekend wyjezdzam do Lodzi wiec zaczne skladac komputer dopiero po weekendzie czyli w diabla zagram najwczesniej za tydzien. A tak sie cieszylem kiedy 15.05 minute po polnocy dostalem sms ze moge odebrac gre w paczkomacie.

PS. jesli ktos chce to mam 2 kody ( guest pass) jakby ktos chcial sobie popykac... Kto pierwszy ten lepszy PW

Domyślnie

Ja także mogę oddać 2 guest passy - PW
    fulfrejm

Domyślnie

edit już nie mam
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    No i ja postanowiłem, że tak z ciekawości i z sentymentu do D1 i D2 kupie i zagram. Szczęśliwie ani w empiku ani w komutroniku nie mieli, więc ..... dołożyłem nieco i kupiłem polar na tzw wypady za miasto. D3 może kupie na jesieni. Do tego czasu kurz i emocję opadną, a może i cena, więc póki marnować czas przed kompem posiedzę gdzieś na łonie natury w nowym polarze z nadzieją, że mnie komary nie wpier....lą

PS
    Ten wątek zamierzam dodać do ignorowanych, coby nie korciło i okazało się......
    Tez dzisiaj odbylem wedrowke po miescie z zona (drobne zakupy) i tak: gry nei ma w zadnym empiku w Poznaniu, nie ma w Realu ani Carrefourze, MediaExpert i Media Markt rowniez pustki, tak samo Komputroniki
    Jeszcze nie widzialem, zeby tak szybko ludziska gre jakas wykupywali w polszy :P

p.s
    W bete nei gralem, ogladalem tylko gamplaye i wydaje mi sie, ze gra zrobila sie jakas taka mangowo-cukierokowa znaczy sie te wszystkie efekty we wszystkich kolorach teczy przy uderzeniach czy strzalach, to nie to samo diablo na ktorym czlowiek sie wychowal. Jakos tak malo mrocznie to wszystko wyglada :/
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Dodam jeszcze parę uwag. D1 - gra wybitna w swoim czasie i prekursor wszystkich gier tego typu, zwłaszcza gra w battle.net D2 - już było gorzej, go niektóre pozycje w pewnych aspektach były bardziej rozwinięte (dungeon siege czy rewelacyjny dark stone - i obracanie ekranem wraz ze zbliżeniami) Ale cóż powstało D3 i ....... Obracania ekranem nie ma - gra jest bardzo statyczna, a przez efekty na ekranie taka, jakoś mało czytelna - D2 było bardziej czytelne. Przypomina trochę Dungeon Siege i we wstawkach animowanych - Wiedźmina. Nie ma już tego klimatu, co D1 i D3. Ja jakoś nie jestem nią zachwycony - tylko sentyment mam do całej serii, bo sporo grałem i w jedynkę i w dwójkę. Dobrze, że miałem guest passa, bo chyba bym żałował wydanej kasy.

Domyślnie

Guest passy rozdane...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Guest passy rozdane...
    A miałby ktoś jeszcze niezagospodarowane?
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Grałem w LODa przez wiele lat. Teraz z niecierpliwością czekałem na D3, ale te kolorowe efekty trochę mnie odstraszają. Przy bijatyce, w której jest sporo uczestników nie widzę gdzie co leci.
    Galeria: www.artifoto.ksu.pl

D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L

Domyślnie

Diablo 3 jest dostępne cały czas, jest nieskończona ilość kopi cyfrowym na battle.net,
    nie rozumiem coście się tak uparli na wersję pudełkową.
    Ja kupiłem cyfrową jeszcze przed premierą.

Domyślnie

Niektórzy czują satysfakcję patrząc na pudełko z gry na swojej półce. Są różne potrzeby dlatego też jest sprzedaż półkowa i elektroniczna.
    Galeria: www.artifoto.ksu.pl

D5000, S150, N60, N17-55, N16-85, Metz 48AF, pierścienie, sanki, Velbon Ultra Lux-i L

Strona 7 z 73 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów