Hmm... chyba musze troche ponarzekać. Gralem w OpenBeta i nawet jakos to szlo na moim lapku ale biorac pod uwage ze do lapka mam podpiete 23"EIZO fullHD srednio to wygladalo. Doszedlem do wniosku ze zakupie PCta. 9.05 zlozylem zamowienie w morele. Mieli wyslac w poniedzialek. Nie wysłali. Dzonilem we wtorek obiecywali ze bedzie wyslane po poludniu. Nie wyslali. Dzisiaj dzwonilem 2 razy, mial do mnie ktos oddzwonic z dzialu technicznego ale po godzinie 17 ( kiedy juz nie dziala ich infolinia) dostalem maila ze zamowienie bedzie zrealizowane 18.05..... Wiec naskrobalem im maila ze dziekuje i rezygnuje z zamowienia bo nie mam czasu tyle czekac. Ciekawe kiedy oddadza mi pieniadze. No nic... na weekend wyjezdzam do Lodzi wiec zaczne skladac komputer dopiero po weekendzie czyli w diabla zagram najwczesniej za tydzien. A tak sie cieszylem kiedy 15.05 minute po polnocy dostalem sms ze moge odebrac gre w paczkomacie.
PS. jesli ktos chce to mam 2 kody ( guest pass) jakby ktos chcial sobie popykac... Kto pierwszy ten lepszyPW
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami