Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Dzięki wszystkim za miłe słowo

marszull - wystarczy samo ColorMunki Photo/Design, nie ma sensu szaleć. Wprawdzie i1Display Pro troszkę lepiej sobie radzi z kalibracją monitorów, bo jest bardziej wyspecjalizowany pod tym kątem, ale z CMP też nie ma tragedii, która wymagałaby aż dołożenia 8 stów do i1Display Pro.
    ok to jeszcze podpytam jak jest z praca z roznym softem w przypadku CM Photo lub Design? Czy moglbys napisac z ktorym konkretnie softem (oprocz swojego) pracuja?
    i czym konkretnie rozni sie Photo od Design?

Domyślnie

X-Rite zwykle chwilkę zabiera, zanim umieszczą nagranie w archiwum, jak tylko będzie dostępne, pod podlinkuję
    Dzięki. No i pierwszy raz mam okazję widzieć Kolegę. Taki młody a już 18 lat doświadczenia Zatem czekam na archiwum.
    red light, dark room...

Domyślnie

Również poczekam
    ot pstrykam....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    ok to jeszcze podpytam jak jest z praca z roznym softem w przypadku CM Photo lub Design? Czy moglbys napisac z ktorym konkretnie softem (oprocz swojego) pracuja?
    i czym konkretnie rozni sie Photo od Design?
    CMP/D współpracuje z oprogramowaniem do kalibracji monitorów firm trzecich, oraz z ArgyllemCMS (z którym współpracuje wszystko).

Różnią się kolorem i oprogramowaniem - Design pozwala optymalizować profil pod kolory spotowe (np. z pantoniarki), Photo - pod palety barw zdjęć.

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Dzięki. No i pierwszy raz mam okazję widzieć Kolegę. Taki młody a już 18 lat doświadczenia Zatem czekam na archiwum.
    W zasadzie, to mam już ze dwadzieścia lat doświadczenia - zaczynałem karierę w detepie gdzieś jako szesnastolatek, ale nie pamiętam dokładnie kiedy więc dla pewności przyjąłem za początek założenie mojej pierszej firmy po ukończeniu 18-tego roku życia.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 05-04-2012 o 19:56

Domyślnie

CMP/D współpracuje z oprogramowaniem do kalibracji monitorów firm trzecich, oraz z ArgyllemCMS (z którym współpracuje wszystko).

Różnią się kolorem i oprogramowaniem - Design pozwala optymalizować profil pod kolory spotowe (np. z pantoniarki), Photo - pod palety barw zdjęć.
    dzieki serdeczne

Domyślnie

Zapis z webinarium już jest dostępny.

Zaraz biorę się za oglądanie.

http://www.xritephoto.com/ph_learnin...entdateid=5042
    Ostatnio edytowane przez KS ; 11-04-2012 o 10:04
    D200 plus graty...

Domyślnie

gdzie jest jakis player albo link? bo albo osleplem albo nie ma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    gdzie jest jakis player albo link? bo albo osleplem albo nie ma